Omschrijving

Spelenderwijs transformeren in een piraat, kraai, clown of prinses? Dan ben je op je plaats bij Kleutertheater, een nieuwe cursus voor leerlingen van groep 1 en 2. Deze leeftijdsgroep zit vol met fantasieën en RICK is dé plek om die te kunnen uiten. Hun eerste stap in het theaterspel.

In deze cursus staat spelplezier en samenspel voorop. Samen ontdek je fantasiewerelden en beleef je avonturen. Er is veel ruimte voor eigen verbeelding en de creativiteit wordt geprikkeld. Maar ook word je. Onbewust worden de kids voorbereid om zich te presenteren.

De cursus is geschikt voor zowel kinderen die graag in het middelpunt van de belangstelling staan en ook voor de stille dagdromers. Een les duurt 3 kwartier. De cursus duurt 12 weken. Tijdens schoolvakanties is er geen les. Er is geen echte voorstelling, maar we sluiten wel af met een kijkles voor ouders.

 

kleutertheater
Onze docent(en)
Vraag?

Onze docent(en)

Jordy Bassant

Wil je nog wat vragen over deze cursus?

Cursus:

kleutertheater

Docent(en)
Jordy Bassant
Locatie
RICK, Wilhelminasingel 12 Weert
Lesdag
Donderdag (15:30 - 16:15 uur)
Aantal
12 lessen
Doelgroep
04 t/m 06 jaar
Startdatum
25 februari 2021
Lesduur
45 min.
Code
8203
Prijs
80,00 Je woont in Gemeente Weert
92,00 Je woont in Gemeente Cranendonck, Gemeente Nederweert
100,00 Je woont in Gemeente Heeze-Leende, Overige gemeenten
(De prijs kan variƫren vanwege gemeentelijke subsidies. Gezinnen met minimale financiƫle middelen kunnen in aanmerking komen voor extra subsidie.)
Opmerkingen

Deze les is met name geschikt voor leerlingen van 4 tot en met 5 jaar.

Ja, ik schrijf me in voor deze cursus!