‘Welk nummer staat bovenaan jouw Spotify playlist?’

Deze vraag stelt docent Eric aan al zijn leerlingen. “Dát is het vertrekpunt in mijn muzieklessen. Samen gaan we aan de slag om dat favoriete liedje te leren spelen. Het plezier staat voorop! Je hoeft écht geen noten te kunnen lezen om een topmuzikant te worden. Kijk maar naar Stevie Wonder. Hij is het levende bewijs.”

Muziek, een universele taal

Muziek is een universele taal die raakt. Je kunt er urenlang naar luisteren. Maar zelf muziek maken, kan nog leuker zijn! Schrijf je eigen muziek, gebruik jouw stem of bespeel een instrument. Daarvoor hoef je echt geen virtuoos te zijn. Met muziek bezig zijn, kan op elke leeftijd en op elk niveau. Onze docenten helpen jou om met muziek te ontspannen, je creativiteit te ontwikkelen of jouw vaardigheden te verbeteren.  

Verschillende prijzen

De prijzen van onze muziekcursussen verschillen per leeftijd (t/m 20 jaar of vanaf 21 jaar) en woonplaats. Dit heeft te maken met subsidies die wij van diverse gemeenten krijgen voor het geven van muziekonderwijs. Ook kan het zijn dat als je aangesloten bent bij een vereniging, deze ook meebetaalt aan je cursus. Per cursus hebben wij de prijzen zo goed mogelijk weergegeven. Heb je vragen? Neem gerust contact met ons op! 
 

Wat raakt jou?

Ik ben benieuwd waarvan jouw hart sneller gaat kloppen!

 

Vind je cursus