Theater maak je samen

Docente Ellen hecht veel waarde aan de persoonlijke inbreng van alle spelers en een goede samenwerking. “Het is belangrijk dat iedereen kan zijn wie hij of zij wil zijn. Daarvoor moet je je veilig voelen. In de groep zijn respect en aandacht voor elkaar essentieel. Dan pas kun je uitdagingen aangaan.”

Laat jezelf zien

Tijdens de lessen doe je verschillende vaardigheden op om jezelf te ontwikkelen als acteur. En als persoon, want theaterskills geven je zelfvertrouwen een enorme boost. Je durft jezelf beter te laten zien en horen. 

Toneelspel: een boost
voor je zelfvertrouwen

Zijn wie je wil zijn. Even in een andere huid kruipen. Anderen ontroeren, aan het lachen maken of aan het denken zetten. Toneelspelen is leuk en uitdagend. Je leert de basis van acteren: hoe je jouw stem gebruikt en hoe je beweegt in bepaalde situaties. Bedenk wie jouw personage is en hoe je deze wil neerzetten. 

Werk met de groep toe naar een mooie voorstelling. Zo leer je goed samenspelen en -werken. Met elkaar maak je eigen scénes en improviseer je. Of maak je eigen theaterstuk 'from scratch', van script, geluid en decor tot aan de eindproductie.

Wil jij jezelf ontwikkelen? 

Tijdens de lessen doe je alle vaardigheden op om jezelf te ontwikkelen als acteur of theatermaker. En als persoon, want theaterskills geven je zelfvertrouwen een enorme boost. Je durft jezelf beter te laten zien en horen. 

Benieuwd of toneelspel iets voor jou is? RICK heeft verschillende groepen voor kinderen, jongeren en volwassenen. Vraag een gratis proefles aan en maak eens kennis met de docent en groep! 

Geen passende cursus gevonden?zoek opnieuw

Wat raakt jou?

Ik ben benieuwd waarvan jouw hart sneller gaat kloppen!

 

Vind je cursus