Regionaal instituut Cultuur- en kunsteducatie

MUZIEKONDERWIJS IN SAMENWEREKING MET MUZIEKVERENIGINGEN

Docenten:

Bij RICK staat een team van zeer ervaren vakdocenten voor je klaar. Allemaal mensen met een opleiding op minimaal HBO-niveau, met uitstekende didactische vaardigheden en een enorme passie voor hun vak.

Waar:

HaFa Onderwijs door professionele RICK docenten kun je volgen op heel veel locaties in de regio. Een greep uit de mogelijkheden: Weert (RICK Hoofdvestiging - Wilhelminasingel 12) Heeze/Leende (Perron, Kloosterhof), Stramproy (de Zaal), Ospel (Hazenhof), Leveroy, Tungelroy, Budel (de Borgh), Nederweert (Pinnenhof).

Zoals je ziet is er altijd wel een locatie bij jou in de buurt waar je professioneel muziekonderwijs via RICK kan volgen.

Blaas- of slaginstrument

Het is financieel aantrekkelijk om muziekonderwijs via een vereniging te volgen: vaak wordt een gedeelte van het lesgeld door de vereniging betaald. De muziekverenigingen werken samen met Rick om jongeren op te leiden tot goede muzikanten. Je ontvangt van de harmonie, fanfare of schutterij een blaas- of slagwerk instrument in bruikleen. Daarmee volg je wekelijks les en werk je aan het behalen van erkende diploma’s.

Interesse

Uiteraard kun jij je aanmelden als nieuw lid bij de muziekvereniging van jouw keuze. Ben je minder wegwijs in verenigingsland en wil je daarbij hulp, bel of mail dan naar Rick: 0495-533954, info@ricknet.nl. Meer informatie over RICK en ons cursusaanbod is te vinden in het cursusaanbod.

Wat is jouw passie?

Ik ben benieuwd waarvan jouw hart sneller gaat kloppen!

 

Vind je cursus