Iets te vieren? Geef creativiteit cadeau

Cadeaubon geven

Wil je iemand verrassen met een origineel, leuk en creatief cadeau? Geef hem of haar een ontdekkingstocht naar eigen talenten cadeau, met een inspirerende cursus of prikkelende workshop!

Met een c(re)adeaubon van RICK krijgt iemand alle ruimte om zijn of haar creatieve talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Individueel of in een groep. Lekker avonturieren. Bezig zijn. Even loskomen van de realiteit. Tot rust komen. Jezelf zijn. 

Een c(re)adeaubon is: 

  • zelf samen te stellen. Je kunt een waardebon ter waarde voor een bepaald bedrag of specifieke cursus of workshop bestellen.
  • uiterlijk twee jaar na de uitgiftedatum in te wisselen.
  • niet inwisselbaar voor geld.

Bestel jouw c(re)adeaubon via de balie van RICK, T: 0495 - 533 954, E: balie@rickraakt.nl. 

Cadeaubon krijgen

Heb jij een c(re)adeaubon ontvangen van RICK? Ontdek jezelf en de wereld om je heen. 

Met een c(re)adeaubon van RICK krijg je alle ruimte om jouw creatieve talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Individueel of in een groep. Lekker avonturieren. Bezig zijn. Even loskomen van de realiteit. Tot rust komen. Jezelf zijn. Bekijk hier het cursusaanbod.

Een c(re)adeaubon is: 

  • uiterlijk twee jaar na de uitgiftedatum in te wisselen.
  • te verzilveren bij jouw (online) aanmelding voor een cursus. Vermeld - op de website bij de opmerkingen - dat je een cadeaubon wilt inwisselen en geef je bonnummer door. Hiermee kun je (een deel van) jouw cursus betalen. De waarde van jouw cadeaubon verrekenen we met de factuur voor jouw cursus.  
  • niet inwisselbaar voor geld.

Wat raakt jou?

Ik ben benieuwd waarvan jouw hart sneller gaat kloppen!

 

Vind je cursus