Dans

De manier om je lichamelijk, maar ook expressief, persoonlijk, sociaal en artistiek uit te drukken.

Dans

De manier om je lichamelijk, maar ook expressief, persoonlijk, sociaal en artistiek uit te drukken.

De dansles die bij jou past

Wij vinden het belangrijk dat alle leerlingen de les krijgen die bij hen past. Ongeacht leeftijd (van peuter tot volwassene) en niveau (beginnend of gevorderd). Tijdens de lessen kun je je op motorisch, maar ook op expressief, persoonlijk, sociaal en artistiek gebied ontwikkelen.

De focus ligt vooral op het ontwikkelen van jouw talent. Als RICK's Dansafdeling willen wij ál onze leerlingen kwalitatieve lessen aanbieden op het gebied van de traditionele theaterdans (klassiek ballet, modern, jazz). Dit kun je aanvullen met cursussen waarbij lichaamsbewustzijn, core stability en spierbeheersing centraal staan (Pilates, Dansend in Balans, Progressing Ballet Technique). Onze docenten volgen regelmatig bijscholing, zodat ze de technieken steeds correct kunnen aanleren. 

Wil je graag vaker dansen en optreden? Je kunt bij ons meerdere lessen in de week volgen om je dansvaardigheden te verbeteren. Ook kun je auditie doen voor ons showdansgroep die optredens verzorgt op o.a. het jaarlijkse Sportgala en het Cultureel Lint. Leerlingen die naast natuurlijke aanleg ook de motivatie en werkhouding hebben om van dans hun beroep te kunnen maken, merken we vroeg op verwijzen we door naar de vooropleiding in Venlo, waarmee we nauw contact onderhouden.

 

 

 
Lotte-arabesque.jpeg

Wat raakt jou?

Ik ben benieuwd waarvan jouw hart sneller gaat kloppen!

 

Vind je cursus