RICK

Het Regionaal Instituut Cultuur- en Kunsteducatie is hét centrum voor alles wat met kunst en cultuur te maken heeft. RICK gelooft in kunst en cultuur en wil jou inspireren om dit ook te doen!

Of je nu kennis wil maken met kunst en cultuur of hier al een passie voor hebt, bij RICK ben je aan het juiste adres!

Lees meer >>

RUIMTE HUREN IN EEN CULTURELE OMGEVING

De mogelijkheden voor gebruik van onze concertzaal en foyer zijn talrijk. Voor bedrijven, gemeentes en verenigingen staan foyer en vergaderruimtes ter beschikking voor een receptie of lezing. Eigen of met RICK ontwikkelde culturele programma's (workshops, cursussen) worden verzorgd met de mogelijkheden gebruik te maken van de professionele catering van Hostellerie Munten.

De concertzaal staat ook open voor verenigingen, die hun prubliek in een professionele omgeving hun culturele vaardigheden willen presenteren. De foyer bied dan de mogelijkheid voor een ontvangst, pauze en nazit in onze sfeervolle foyer.

FOYER & CONCERTZAAL

De nieuwe foyer van Rick heeft alle gemakken in zich voor een representatief gebruik en door de samenwerking met een lokale traiteur kunnen al onze klanten op hun wenken worden bediend. De foyer is ook te reserveren voor vergaderingen of voor bijeenkomsten waarbij gastsprekers worden uitgenodigd en een representatieve ontvangstruimte is vereist.

BESCHIKBAARHEID EN TARIEVEN

Onze concertzaal, inclusief foyer wordt per uur verhuurd tijdens de reguliere openingstijden:

Maandag tot en met donderdag tussen 9:00 en 23:00 ur enVrijdag van 9:00 - 18:00 uur

Het tarief tijdens reguliere openingstijden is € 45,- per uur

Buiten reguliere openingstijden betaalt u € 400,-* per dagdeel:

Zaterdag van 13:00 - 23:00 uurZondag van 9:00 - 23:00 uur

*Rick draagt organisaties die zich inzetten voor het culturele veld of goede doelen een warm hart toe: zij komen in aanmerking voor een korting van 25%.

Rick zorgt voor alle gewenste facilitaire voorzieningen: van flip-over tot geluidsapperatuur. Bel ons voor meer informatie of een maatwerk offerte: 0495-533954.

Onderwijs op maat

RickCorporate400x400.jpgCultuureducatie is niet meer weg te denken uit het onderwijs. Meer en meer zien schoolteams, ouders en de buitenschoolse opvang het belang in van goed cultuuronderwijs. Dat kennisvakken belangrijk zijn, oriënterende vakken noodzakelijk en creatieve vakken onmisbaar voor de complete ontplooiing van kinderen en jongeren.

RICK ziet het als een belangrijke taak om voor scholen verantwoorde projecten te maken en uit te voeren. In alle gemeenten kunnen de basisscholen, scholen voor voortgezet onderwijs en de buitenschoolse opvang gebruik maken van de kennis en ervaring van RICK.

Die kennis en ervaring zet RICK  graag in om te adviseren, samen met de school activiteiten op maat te ontwikkelen en die activiteiten in te passen in het schoolprogramma.

Ga naar het aanbod 'Onderwijs'

Wat raakt jou?

Ik ben benieuwd waarvan jouw hart sneller gaat kloppen!

 

Vind je cursus