Cursus

Op zoek naar musicalsterren

Schitter op het podium! Met deze musicalcursus combineer jij jouw liefde voor zingen én gevoel voor performance. Met een muziekrepertoire, bestaande uit fragmenten van bestaande musicals - werk je met de groep toe naar een mooie eindvoorstelling. Vanuit een verhaal leer je met de juiste technieken een goede interpretatie naar de bühne te brengen. Zo doe je alle vaardigheden op om jezelf te ontwikkelen als musicalster, zowel vocaal als theatraal. En als persoon, want musicalskills geven je zelfvertrouwen een enorme boost.

musical voor volwassenen
Wat kun je verwachten?
Tips ter voorbereiding
Onze docent(en)
Vraag?

Wat kun je verwachten?

  • De focus van deze cursus ligt op zang en performance. Er wordt een breed muzikaal repertoire gezongen.
  • De eindvoorstelling is een mooie mix van solo’s, duetten en trio’s.
  • Binnen de groep staat individuele begeleiding centraal. De docent helpt jou om jezelf verder te ontwikkelen op het gebied van zang en performance. Je leert daarnaast veel door te kijken en luisteren naar anderen.
  • Het sociale aspect speelt een grote rol binnen de groep. Er heerst dan ook een veilige en respectvolle sfeer waarin cursisten zich kwetsbaar kunnen opstellen. Iedereen mag zijn wie hij wil zijn. Dit draagt bij aan het creatieve proces.

Tips ter voorbereiding

  • Je hebt geen specifieke voorkennis of ervaring nodig.
  • Vóór de eerste les krijg je een korte intake bij de docent. Samen stel je het type stem en het vocale bereik vast zodat er een repertoire gekozen wordt dat bij je past en waarbij jij helemaal tot je recht komt!  

Onze docent(en)

Shaunette Hildabrand

Leer door te doen. Dat is het motto van docente Shaunette Hildabrand. “Welke kennis, vaardigheden of ervaring je ook hebt als zanger, ik help je om jouw potentieel te bereiken. Je leert waardevolle technieken waardoor je met een spetterende performance op de planken staat. Zo focussen we ons op een goede zangtechniek en podiumpresentatie.”

Met haar jarenlange ervaring als professionele zangeres is Shaunette gespecialiseerd in klassieke zang, opera, jazz en musical. Ze is een veelgevraagd vocal coach voor koren in de regio. Daarnaast geeft ze niet alleen in Europa veel zangworkshops, ook in de Verenigde Staten verzorgt ze veel lessen.

Wil je nog wat vragen over deze cursus?

Cursus:

musical voor volwassenen

Docent(en)
Shaunette Hildabrand
Locatie
RICK, Wilhelminasingel 12 Weert
Lesdag
Donderdag (19:00 - 20:30 uur)
Aantal
10 lessen
Doelgroep
vanaf 18 jaar, vanaf 21 jaar, vanaf 55 jaar
Startdatum
8 februari 2024
Lesduur
90 min.
Code
8112 23-24
Prijs
128,00 Je woont in Gemeente Weert
147,00 Je woont in Gemeente Cranendonck, Gemeente Nederweert
160,00 Je woont in Overige gemeenten
De prijs varieert vanwege gemeentelijke subsidies.
(Gezinnen met minimale financiƫle middelen kunnen in aanmerking komen voor extra subsidie.)

Ja, ik schrijf me in voor deze cursus!

Muziek, Theater, Zang Zoek een andere cursus