Kunstkaarten als community-art tijdens jubileumweekend
Terug naar Nieuwsoverzicht

Kunstkaarten als community-art tijdens jubileumweekend

04-10-2018
Categorie: Beeldend, RICK, Visuele media

Vanwege het 10-jarige bestaan van RICK  kan iedereen, dus ook niet-leerlingen en cursisten  een bijdrage te leveren aan een community-art project. Iedereen die mee wil doen kan een kartonnen kaartje van 11x11 cm afhalen aan de balie van RICK, Wilhelminasingel 12 in Weert. Deelname is geheel gratis.

Zij mogen daarop een klein kunstwerkje maken. Dat kan bestaan uit een tekening, schilderij, foto of zelfs een reliëf van max. 2 cm (dan moet het karton verkleind worden naar 10x10).

De deelnemer levert het werkje bij RICK in tijdens het festivalweekend van 25 oktober tot en met 28 oktober a.s. Er komen in het gebouw speciale hoezen om de werken te verzamelen.

Na afloop zal een jury de beste 10 uitkiezen. Daarvan worden dan kunstkaarten gemaakt die door RICK verspreid zullen worden en natuurlijk ontvangen ook de winnende deelnemers een set kaarten.

Tijdens het festival-weekend ontstaat er een verzameling van kleine kunstwerkjes gemaakt door cursisten en bezoekers. De techniek en het onderwerp zijn vrij. Het formaat is de enige beperking. De deelnemer vult op de achterkant van het kaartje zijn/haar gegevens in.

Wat raakt jou?

Ik ben benieuwd waarvan jouw hart sneller gaat kloppen!

 

Vind je cursus