Kunst, koffie en krentenbollen  samen met cultuurgenoten
Terug naar Nieuwsoverzicht

Kunst, koffie en krentenbollen samen met cultuurgenoten

13-07-2018
Categorie: Beeldend, Muziek

Kunst en cultuur raakt, ontroert, verbindt en kan herinneringen bij u oproepen. Of misschien beleeft u muziek, dans of beeldende kunst volledig in het moment.

Kunst leent zich daar als geen ander voor. De kracht van kunst ligt in het moment maar ook in de herinnering!

Iedere maand is er bij RICK Kunst, koffie en krentenbollen! Hoe mooi is het om de dag ontspannen te beginnen met een live optreden door professionele uitvoerende artiesten

Jong en oud! IEDEREEN IS WELKOM! Samen kunt u na de zomer in 2018 een keer per maand genieten van inspirerende optredens van musici, zangers en dansers.      Zij treden voor u op en vertellen met bezieling over hun levenswerk.Tevens heeft u nu de gelegenheid om kennis te maken met ons nieuwegebouw.

Programma sept. t/m december 2018:

10:45 uur: Inloop met koffie, thee en krentenbollen in de Foyer 

11:15 uur: Optreden in onze nieuwe presentatiezaal

12:00 – 12:45 uur: Napraten met een drankje in de Foyer

Entree: € 7,50 Inclusief drankjes en krentenbollen, voor en na de presentatie

Kaartjes kunt u van maandag tot en met vrijdag van 9:00 uur tot 17:00 uur kopen bij de balie van RICK. Kaartjes zijn tevens voor aanvang aan de kassa verkrijgbaar.

Donderdag 13 september “2SWING" (mainstream jazz) Bestaat uit Lucas Schellens op Saxofoon - sopraan, alt en tenor en Ruud Smeets op piano. Zij zullen bestaande jazz werken, bekende herkenbare stukken, zoals "My favorite things" uit de Sound of Music en "Summertime" van George Gershwin ten gehore brengen. Maar zij gaan ook eigen werk, geschreven door Lucas Schellens, voor u spelen. Hierin hoort u invloeden uit de mainstream jazz en Latin jazz. Een grote inspirator voor Ruud Smeets is o.a. de Amerikaanse pianist Chick Correa. Lucas is met name geïnspireerd door Brandford Marsalis voor de sopraansax en door Joshua Redman voor de tenorsax.

Wat raakt jou?

Ik ben benieuwd waarvan jouw hart sneller gaat kloppen!

 

Vind je cursus