Gratis proeflessen voor leerlingen in Heeze
Terug naar Nieuwsoverzicht

Gratis proeflessen voor leerlingen in Heeze

18-04-2019
Categorie: Muziek

In Heeze vindt de Instrumentenkaravaan plaats. Kinderen maken dan kennis met verschillende instrumenten om een indruk te krijgen welke bij hem of haar past. Is jouw kind enthousiast geworden? RICK biedt nu gratis proeflessen aan.  Op zondag 16 juni van 11.00 tot 13.00 uur kan iedereen, vanaf groep 4, gratis proeflessen volgen. Deze worden georganiseerd door RICK in samenwerking met de Fanfare St. Nicasius in Dorpshuis ’t Perron in Heeze.

download.png

Proeflessen instrumenten

In een klein groepje krijgt jouw zoon/dochter een muziekles die wordt gegeven door een vakdocent van RICK. Het kind krijgt hier een goede indruk van welk instrument voor hem/haar geschikt zou zijn. De instrumenten die allemaal uit te proberen zijn: trompet, bugel, hoorn, tuba, trombone, saxofoon en slagwerk.  Wil je andere instrumenten uitproberen? Geef het aan bij het aanmeldformulier.

Muziekfabriek

Is een instrument te specifiek en ben je meer geïnteresseerd in het ontwikkelen van de algemene muzikale vorming? Dan is een proefles bij de Muziekfabriek een goede optie.  In deze cursus leert  jouw kind de basis van muziek. Zingen, bewegen en op boomwhackers spelen. Noten lezen hoort er ook bij. En alles wat er is geleerd, kan het kind meteen in de praktijk toepassen. Jouw zoon/dochter leert ook spelen op het klokkenspel.

Wat deze cursus extra leuk maakt is de kennismaking met allerlei instrumenten. Aan het einde van het jaar is er de mogelijkheid om voor drie instrumenten een proefles te nemen.

In september start een nieuw cursusjaar van de Muziekfabriek. De lessen worden gegeven op dinsdagen van 15:30 - 16:30 uur bij BS Merlebos in Heeze. Benieuwd of de Muziekfabriek iets voor jouw kind is? Meld je aan via het aanmeldformulier.
Meld je snel aan! 

 

 

 

Wat raakt jou?

Ik ben benieuwd waarvan jouw hart sneller gaat kloppen!

 

Vind je cursus