Muziek op schoot in het nieuwe jaar
Terug naar Nieuwsoverzicht

Muziek op schoot in het nieuwe jaar

06-12-2018
Categorie: Dans, In de maatschappij, Muziek, Zang

Baby’s en peuters kunnen erg genieten van muziek. Veel ouders vinden het leuk om samen met hun kind te zingen of naar liedjes te luisteren. Het zingen van liedjes met bijbehorende spelletjes is dan ook een van de activiteiten die tijdens de cursus muziek op schoot aan bod komen. Behalve het samen zingen van liedjes, wordt er gedanst, geluisterd naar geluiden en muziek, worden er spelletjes gespeeld met of zonder materialen en muziek gemaakt op diverse eenvoudige instrumenten.

Alle activiteiten zijn afgestemd op de kinderen, want zij staan in de lessen centraal. Samen muziek beleven is niet alleen heel gezellig, maar levert ook een positieve bijdrage aan de ontwikkeling van het kind. Muziek helpt een kind om: te leren luisteren; zijn fantasie te gebruiken; initiatief te nemen; spraak en taal te oefenen; oog-handcoordinatie te verbeteren en zich creatief te uiten!
Muziek op schoot is bedoeld voor kinderen vanaf 6 maanden tot 4 jaar met een vaste begeleider. De groepen worden ingedeeld naar leeftijd: Babygroep 6 mnd – 1 jaar; Dreumes en peutergroep 1 tot en met 4 jaar

Er starten weer 12 lessen op dinsdag 8 januari 2019.
- baby's 09.00-09.30 uur
- dreumes en peuters 09.35 - 10.20 uur en 10.25 - 11.10 uur

Wat raakt jou?

Ik ben benieuwd waarvan jouw hart sneller gaat kloppen!

 

Vind je cursus