Klassiek percussieconcert bij schilderexpositie Marcel van Hoef
Terug naar Nieuwsoverzicht

Klassiek percussieconcert bij schilderexpositie Marcel van Hoef

19-03-2019
Categorie: Beeldend, Muziek

Donderdag 28 maart om 20.00 uur geeft oud muziekleerling Dominique Vleeshouwers een concert bij de expositie Wonderland, van kunstenaar Marcel van Hoef, in de Paterskerk in Weert.

Dominique, geboren in Weert, is een klassiek percussionist en in 2014 won hij als eerste Nederlander de Internationale Tromp Percussion Competition. Sindsdien treedt sindsdien over heel de wereld. Voor zijn concert bij de expositie Wonderland van kunstenaar Marcel van Hoef heeft hij bestaande muziek geselecteerd en zelf muziek gecomponeerd, gebaseerd op de werken. Het concert is een muzikale rondgang die eindigt in de kapel van de Paterskerk.

Na het concert volgt een lezing door Edwin Becker, hoofdconservator exposities  bij het Van Gogh Museum Amsterdam, over het werk van Marcel. Daarna is er volop de gelegenheid om de expositie te bekijken. De kunstenaar is zelf aanwezig.

De entree bedraagt 20 euro, inclusief een exemplaar van het boek Wonderland waarin Edwin Becker de recente schilderijen van Marcel beschrijft. Kaarten zijn te bestellen via: info@artgalleryrozendaal.com

 

Wat raakt jou?

Ik ben benieuwd waarvan jouw hart sneller gaat kloppen!

 

Vind je cursus