Cursus bloemschikken
Terug naar Nieuwsoverzicht

Cursus bloemschikken

11-03-2013
Categorie: Beeldend

BloemschikkenIn vijf lessen wordt met verschillende materialen telkens in een andere vorm een bloemstuk gemaakt. De lessen vinden om de veertien dagen plaats, zodat u langer van de verse bloemstukken kunt genieten. Na een succesvolle herfstcursus is er opnieuw gelegenheid om onder leiding van Elvira Adams, gediplomeerd bloemist, verschillende stukken te maken. Zo kunt u een krans draaien van wilgentenen, een korenschoof boeket maken, een lineair bloemstuk maken, een ajourkrans en een schilderij van bladmaterialen.

Deze cursus kost € 35,- per persoon, koffie en thee inbegrepen. Er is plaats voor maximaal 14 deelnemers. De materiaalkosten per les (€ 5,- tot € 10,-) per les zijn voor eigen rekening. Tijdens de les zorgt de vakdocent voor alle benodigde spullen, die kunt u ter plaatse aanschaffen.

Ervaring met bloemschikken is niet nodig! De basis wordt goed uitgelegd en er is ruimte voor individuele begeleiding. Inschrijven kan, door op onderstaande link te klikken en je gegevens aan ons door te geven. Rick wenst alle deelnemers alvast veel plezier....

Wat raakt jou?

Ik ben benieuwd waarvan jouw hart sneller gaat kloppen!

 

Vind je cursus