Zomerschool RICK: een duik in de creatieve waterwereld
Terug naar Nieuwsoverzicht

Zomerschool RICK: een duik in de creatieve waterwereld

06-06-2024
Categorie: RICK

Zijn jouw kinderen graag creatief bezig? RICK organiseert op maandag 8 en dinsdag 9 juli opnieuw een superleuke Zomerschool voor kinderen van 4 t/m 12 jaar. Een goede start van de zomervakantie! Ontdek tijdens de Zomerschool, met verschillende leuke activiteiten en workshops, het plezier van muziek, dans, beeldende kunst en theater. Het thema van 2024: duik in de creatieve waterwereld.

Gastoptreden van Tijl Damen

Dit jaar is er exclusief op maandag 8 juli een bijzondere extra voor kinderen van 7 t/m 12 jaar: een interactief muziektheater van Tijl Damen! Een wervelende, energieke theatershow vol aanstekelijke liedjes, grappige acts, live muziek en een grote rol voor het publiek. De activiteit is op verzoek van muziekdocent Leo Smeets van RICK, die per september met pensioen gaat. “Als afscheid wens ik de kinderen op de Zomerschool deze geweldige muziekervaring toe.”

Maak kennis met alle kunstdisciplines

Tijdens de Zomerschool maken kinderen op een laagdrempelige manier kennis met verschillende kunstdisciplines. Wat is er tijdens de Zomerschool van RICK allemaal te doen?

  • Beeldende kunst: maak je eigen kunstwerk met diverse materialen.
  • Kinderdans: ontdek hoe leuk het is om met je lichaam te bewegen.
  • Muziekavontuur: probeer verschillende muziekinstrumenten uit.
  • Theaterpret: ontdek de toneelster in jezelf!

Alle workshops worden begeleid door enthousiaste vakdocenten. Zij delen graag hun liefde en passie voor hun vakgebied.

Waterthema

Op, in en onder water, dat is waar je naar verlangt in de hete zomer. Als start van een lange zomervakantie duiken we tijdens de Zomerschool 2024 bij RICK in een creatieve waterwereld. De workshops zijn leuk, leerzaam en stimuleren de creativiteit en expressie van de kinderen. Zo ontdekken zij hun eigen creatieve talenten!

Er zijn een beperkt aantal plekken beschikbaar. Meld je nu aan. Aanmelden kan t/m 1 juli 2024.

Wat raakt jou?

Ik ben benieuwd waarvan jouw hart sneller gaat kloppen!

 

Vind je cursus