Winterschool
Terug naar Nieuwsoverzicht

Winterschool

15-11-2021
Categorie: Beeldend, RICK

Zijn jouw kinderen graag creatief bezig? RICK organiseert in de Kerstvakantie, op donderdag 6 januari 2020 van 9.00 – 15.00 uur een inspirerende dag waar kinderen van 4 t/m 13 jaar actief en creatief bezig kunnen zijn. Tijdens deze Winterschool zijn er allerlei workshops muziek, dans, beeldend of theater in het Kerstthema ‘De drie koningen’.

Met de workshops kunnen de kinderen, na de feestdagen, lekker hun (extra) energie kwijt. Ze ontdekken verschillende muziekinstrumenten en leren zelf muziek maken. Met verschillende materialen knutselen ze de wijze koningen of een eigen koninklijke hoed. Met kinderdans ontdekken ze op feestelijke muziek hoe ze met hun lichaam kunnen bewegen. Daarnaast maken ze kennis met toneelspelen. Dit doen de kinderen onder begeleiding van professionele vakdocenten. Een creatieve en ontzettende leuke besteding van hun dag!

De Winterschool is een vervolg op de succesvolle Summerschool die RICK organiseerde in de laatste week van de zomervakantie. Kinderen maken op een laagdrempelige manier kennis met kunst en zijn een hele dag leuk en actief bezig. Aanmelden is mogelijk t/m 20 december 2021.

Meer informatie.

Wat raakt jou?

Ik ben benieuwd waarvan jouw hart sneller gaat kloppen!

 

Vind je cursus