Nieuwe start jeugd-bigband
Terug naar Nieuwsoverzicht

Nieuwe start jeugd-bigband

28-09-2021
Categorie: Muziek

De RICK-bigband maakt een doorstart! Basgitaardocent Arthur neemt het stokje over van dirigente Mia en richt zich met de bigband op de jeugd. Met een 'muzikale instuif' op maandag 18 oktober kan iedereen komen luisteren en spelen. Ben jij erbij? De cursus start vervolgens vanaf maandag 8 november. 

Jeugdig enthousiasme

De insteek van de bigband is om jonge muzikanten kennis te laten maken met lichte muziek. En wat is er nou toffer dan een bigband? Verwacht scheurende saxofoons, knallend koper en een groovende ritmesectie. Zowel jonge honden als ouwe rotten die graag hun kennis delen zijn van harte welkom, om zo samen te werken aan een lekker stuk swing. Vanaf A-niveau mag aangesloten worden, op saxofoon (alt, tenor, bariton), trombone of euphonium, trompet, piano, gitaar, basgitaar, drums en zang!

Swingende start

Wil jij graag groeien in samenspel, kom naar de instuif op maandag 18 oktober om 19:00 - 20:30 uur bij RICK (lokaal 1.02-1.03)! Hier spelen we samen één of twee toegankelijke stukken. Je kunt je aanmelden via de inschrijflijst bij de balie of bij docent Arthur Geurts.

De repetities starten vervolgens vanaf maandag 8 november, op dezelfde tijd. De bigband zal enkele keren per jaar optreden. 

Wat raakt jou?

Ik ben benieuwd waarvan jouw hart sneller gaat kloppen!

 

Vind je cursus