Cursus

JAZZIN' IT UP:
groei als jazz- en blueszanger

Feel the vibe. Ontwikkel jezelf als jazz- en blueszanger. In deze cursus ga je aan de hand van diverse methoden, bekend als ‘jazz standards’  aan de slag met timing, improvisatie en interpretatie. Zo sta je straks met een dijk van een stem én performance te swingen op het podium.  

Jazzin' it up
Wat kun je verwachten?
Tips ter voorbereiding
Onze docent(en)
Vraag?

Wat kun je verwachten?

  • Er wordt een breed muzikaal repertoire van jazz, blues, swing en mainstream gezongen.
  • Binnen de groep staat individuele begeleiding centraal. De docent helpt jou om jezelf verder te ontwikkelen. Iedereen krijgt de tijd om aan zijn of haar jazzrepertoire te werken. Je leert daarnaast veel door te kijken en luisteren naar anderen.
  • Het sociale aspect speelt een grote rol binnen de groep. Er heerst dan ook een veilige en respectvolle sfeer waarin cursisten muzikale risico’s durven te nemen. Iedereen mag zijn wie hij wil zijn. Dit draagt bij aan het creatieve proces.

Tips ter voorbereiding

  • Je hebt geen specifieke voorkennis of ervaring nodig. De cursus is voor zowel beginnende als meer ervaren jazzzangers geschikt.
  • Vóór de eerste les krijg je een korte intake bij de docent. Samen stel je het type stem en het vocale bereik vast zodat er een repertoire gekozen wordt dat bij je past en waarbij jij helemaal tot je recht komt!

Onze docent(en)

Shaunette Hildabrand

Leer door te doen. Dat is het motto van docente Shaunette Hildabrand. “Welke kennis, vaardigheden of ervaring je ook hebt als zanger, ik help je om jouw potentieel te bereiken. Je leert waardevolle technieken waardoor je met een spetterende performance op de planken staat. Zo focussen we ons op een goede zangtechniek en podiumpresentatie.”

Met haar jarenlange ervaring als professionele zangeres is Shaunette gespecialiseerd in klassieke zang, opera, jazz en musical. Ze is een veelgevraagd vocal coach voor koren in de regio. Daarnaast geeft ze niet alleen in Europa veel zangworkshops, ook in de Verenigde Staten verzorgt ze veel lessen.

Wil je nog wat vragen over deze cursus?

Cursus:

Jazzin' it up

Docent(en)
Shaunette Hildabrand
Locatie
RICK, Wilhelminasingel 12 Weert
Lesdag
Donderdag (20:30 - 22:00 uur)
Aantal
7 lessen
Doelgroep
vanaf 18 jaar, vanaf 21 jaar, vanaf 55 jaar
Startdatum
19 september 2024
Lesduur
90 min.
Code
8114 24-25
Prijs
95,00 Je woont in Gemeente Nederweert, Gemeente Weert, Gemeente Cranendonck
119,00 Je woont in Overige gemeenten
De prijs varieert vanwege gemeentelijke subsidies.
(Gezinnen met minimale financiƫle middelen kunnen in aanmerking komen voor extra subsidie.)

Ja, ik schrijf me in voor deze cursus!

Muziek, Zang, Groepslessen & ensembles Zoek een andere cursus