Cursus

Bandcoaching

Bandcoaching voor bands in de regio Weert. Speel je in een band en wil je met die band een extra push? Dan is deze cursus voor bestaande bands een perfecte mogelijkheid. Met een ervaren coach werk je in 4 lessen aan specifieke vragen of problemen. De lessen zijn voor de hele band en er wordt onder andere gewerkt aan efficiënt repeteren, keuze van songs, timing en performance. Dus schrijf je in voor bandcoaching!

bandcoaching
Onze docent(en)
Vraag?

Onze docent(en)

Eric Kessels
Leroy Carli
Jitse Zonneveld

Docent Eric Kessels is met zijn ervaring en kennis van alle markten thuis. Spelen is bij hem vooral gewoon doen en plezier hebben. “Saaie oefeningen, daar doen we niet aan. Wil je een bepaald liedje of een muziekstijl kunnen spelen? Ik zorg voor een aanpak die bij jouw niveau past en waarbij je direct kunt losgaan. Functionele theorie maken we leuk en eenvoudig met instructiefilmpjes (van de les of via YouTube) en audio-opnames. Zo groei je als muzikant. Niet iedereen is een geboren ster, maar iedereen kan schitteren!”

Plezier hebben in het spelen van je instrument vindt docent Leroy Carli heel belangrijk. "Dit krijg je vanzelf als je ziet hoe dingen lukken. Voor elke leerling is dit anders. De lesmethode pas ik daarom per leerling aan. Gitaarles op maat. Je leert in je eigen tempo. Samen gaan we zoveel mogelijk aan de slag met muziek die jij tof vindt!"

De muziek kunnen spelen die je zelf super vet vindt, is geweldig. Dit gevoel wil docent Jitse Zonneveld graag delen met zijn leerlingen. “Toen ik zelf gitaar leerde spelen, liep ik tegen allerlei uitdagingen aan. Had ik maar iemand gehad die mij toen het antwoord kon geven. Dat had gitaar spelen een stuk makkelijker gemaakt. In mijn lessen herken ik die uitdagingen bij mijn leerlingen. Ik kan ze meteen in een ontspannen sfeer de juiste ondersteuning geven. Zo leer je muziek maken die jij leuk vindt, in jouw eigen stijl! Dan kun je echt genieten van het spelen.”

Wil je nog wat vragen over deze cursus?

Cursus:

bandcoaching

Docent(en)
Eric Kessels Leroy Carli Jitse Zonneveld
Locatie
Locatie Weert, Nederweert, Budel en op eigen locatie bijv. je eigen repetitieruimte.
Lesdag
In overleg, Maandag, Dinsdag, Woensdag, Donderdag, Vrijdag, Zaterdag
Aantal
4 lessen
Doelgroep
10 t/m 12 jaar , 12 t/m 16 jaar, vanaf 16 jaar, vanaf 18 jaar, vanaf 21 jaar, vanaf 55 jaar
Startdatum
Nader te bepalen
Lesduur
45 min.
Code
934 23-24
Prijs
210,00 Je woont in Gemeente Nederweert, Gemeente Weert, Gemeente Cranendonck
263,00 Je woont in Overige gemeenten
De prijs varieert vanwege gemeentelijke subsidies.
(Gezinnen met minimale financiƫle middelen kunnen in aanmerking komen voor extra subsidie.)
Opmerkingen

De prijs is gebaseerd op een band.

Ja, ik schrijf me in voor deze cursus!

Muziek, Groepslessen & ensembles Zoek een andere cursus