Regionaal instituut Cultuur- en kunsteducatie
RICK's Agenda
13 - 15, 20 - 22 maart | Expo keramiek: vuurpotten en iets extra's
Terug naar Terug

13 - 15, 20 - 22 maart | Expo keramiek: vuurpotten en iets extra's

13 maart 2020, 13:00 - 22 maart 2020, 17:00
Categorie: Beeldend
Locatie: St. Teuniskapel, Altweerterkapelstraat 6, 6006 PB, Weert

De cursisten keramiek houden vuur met gemak onder bedwang. Zij exposeren hun vuurpotten en andere creaties in het weekend van 13 en 20 maart van 13.00 - 17.00 uur in de St. Theuniskapel. De cursisten zijn begeleid door Paula Groote, docent keramiek. 

Afgelopen jaar hebben de cursisten van RICK gewerkt met rollen, platen en stukken klei om werkstukken te maken waarbij hun passie voor het materiaal klei optimaal naar voren kwam. Iedere cursist heeft op zijn eigen manier een pot gemaakt om hun vuur zowel letterlijk als figuurlijk te laten branden.

Tijdens  de expositie zijn enkele cursisten aanwezig om er alles over te vertellen. 7 cursisten volgen al langer dan 25 jaar les bij RICK. Tijdens de expo zijn ook de mooiste werkstukken uit al die jaren te zien.  Kom kijken , laat je verrassen en maak een praatje. Straks denk je: dat wil ik ook doen! 

Exposanten

Marianne Bors- van Geel, Saskia Horst- Adams, Kees van Krieken, Suzan Leatomu, Ria Leijendeckers, Hanne Beerens, Wil Broos, Elja Funhoff, Ria Janssen-van Eijk, Lilianne Michielsen, Philo Plisters-Plum, Mia van Roy, Marijke Schmit-Krutzen, Carla Schmitz.