Zo gaat RICK om met Corona
Terug naar Nieuwsoverzicht

Zo gaat RICK om met Corona

12-01-2021
Categorie: RICK

Op dinsdag 12 januari maakte premier Rutte bekend dat de lockdown is verlengd t/m 9 februari. Dit heeft helaas ook gevolgen voor jouw bezoek aan RICK. 

Algemeen

  • RICK is t/m 9 februari fysiek gesloten. Dit geldt voor alle locaties. Vanaf 10 februari zouden wij – bij het uitblijven van nieuwe maatregelen – weer fysiek open kunnen gaan. De maatregelen van de overheid en het RIVM zijn voor ons leidend.
  • RICK is van maandag t/m vrijdag telefonisch bereikbaar tussen 9.00 – 17.00 uur. Ook zijn we bereikbaar per e-mail via info@rickraakt.nl.  

Lessen en cursussen

  • Alle individuele lessen gaan in principe op alternatieve (digitale) manieren door.
  • Voor de groepslessen geldt: een aantal lessen gaat op alternatieve (digitale) manieren door. Overige lessen – die op dit moment niet op een andere manier ingevuld kunnen worden – halen we waar mogelijk vanaf 10 februari in.
  • Alle repetities van ensembles en orkesten zijn t/m 9 februari gecanceld.  

Activiteiten, presentaties, evenementen en excursies

Alle activiteiten en evenementen zijn t/m 9 februari uitgesteld.

Wij vinden het ontzettend jammer dat we je niet persoonlijk kunnen verwelkomen. Maar jouw veiligheid en die van ons is het belangrijkste. Samen krijgen we corona onder controle. Houd onze website in de gaten voor meer informatie. Heb jij een vraag? Stel deze via info@rickraakt.nl.

Wat raakt jou?

Ik ben benieuwd waarvan jouw hart sneller gaat kloppen!

 

Vind je cursus