Je bent bij: Zien we jou na de zomervakantie?
Zien we jou na de zomervakantie?
Terug naar Nieuwsoverzicht

Zien we jou na de zomervakantie?

15-06-2020
Categorie: RICK

Hoewel dit schooljaar onverwachts bijzonder gek verloopt, kijken we met veel enthousiasme uit naar het nieuwe cursusjaar 2020-2021!

Professionele docenten en coaches verzorgen samen ruim 100 workshops en cursussen, afgestemd op ieders niveau, talent en ambitie. Muziek, dans, beeldend, fotografie, theater of taal; zelfs een mix is mogelijk. RICK laat grenzen vervagen. Door kunstdisciplines met elkaar te verbinden en van elkaar te leren, ontstaan de mooiste creaties.

Tijd voor jezelf
Juist nu in deze tijd is het belangrijk een moment voor jezelf te nemen. Bezig zijn met cultuur en kunst helpt je jouw gedachten te verzetten. Lekker avonturieren. Bezig zijn. Even loskomen van de realiteit. Tot rust komen. Jezelf zijn. Je vaardigheden verbeteren.

Wij nemen voorzorgsmaatregelen
Uiteraard zorgen we ervoor dat de lessen kunnen verlopen volgens de maatregelen van het RIVM. Aan het begin van het cursusjaar ontvang je meer informatie over wat dit concreet betekent voor jouw cursus. We bedanken je alvast voor je samenwerking hierin. 

Eerder lessen gemist?
We houden rekening met de omstandigheden. Een aantal groepscursussen heeft door de Corona-pandemie te maken gehad met uitval van lessen. Hierdoor zijn bepaalde theorieën en (praktijk)vaardigheden wellicht nog niet aan bod gekomen die normaal gesproken wel behandeld zouden zijn. Maak je hier geen zorgen over als je je wilt aanmelden voor de vervolgcursus. We houden rekening met het niveau van de groep en passen de vervolgcursus hier op aan.

Vind hier jouw cursus!

Wat raakt jou?

Ik ben benieuwd waarvan jouw hart sneller gaat kloppen!

 

Vind je cursus