Stage marketing & communicatie
Terug naar Nieuwsoverzicht

Stage marketing & communicatie

24-11-2022
Categorie: RICK

Help jij ons om onze communicatie verder te professionaliseren?

Als kunstencentrum en cultuurpartner in de regio overtuigen wij stakeholders en mensen in de samenleving van de meerwaarde van kunst en cultuur. Dit doen we door vooral de impact die we hebben, te vertellen. Met feiten en cijfers. Maar ook met mooie, krachtige en persoonlijke verhalen van klanten. We kunnen jouw hulp goed gebruiken om die impact nog meer te laten zien. Denk mee na over het versterken van onze naamsbekendheid, het zichtbaar maken van onze projecten in het onderwijs en in de maatschappij en onze online strategie (SEO, SEA, sociale media). Creëer on- en offline content die je samen met andere professionals verder ontwikkelt tot gave eindproducten (campagnes, drukwerk). In maart organiseren we daarnaast een feestelijke activiteit ter ere van ons 75-jarig jubileum.

Kortom, bij RICK maak je kennis met veel aspecten van de communicatiepraktijk. Je krijgt veel vrijheid om jouw communicatietalent verder te ontwikkelen en uit te blinken.

Heb je interesse? Neem contact op met Amber Verbunt, marketing- en communicatieadviseur, 0495 59 39 54, a.verbunt@rickraakt.nl

Hieronder vertelt oud-stagiaire Jasmijn over haar stage communicatie bij RICK.

Wat raakt jou?

Ik ben benieuwd waarvan jouw hart sneller gaat kloppen!

 

Vind je cursus