Slagwerkworkshop – Cultureel Lint 2018 Weert
Terug naar Nieuwsoverzicht

Slagwerkworkshop – Cultureel Lint 2018 Weert

30-08-2018
Categorie: Muziek, RICK

Slagwerkworkshop – Cultureel Lint 2018 Weert – 23 September, door Maikel Claessens

Heb je altijd al eens willen uitproberen hoe het is om slaginstrumenten te bespelen? Of bespeel je al een slaginstrument en wil je samen met anderen ontdekken hoe het in een groep klinkt? Geef je dan op voor de slagwerkworkshops tijdens het Cultureel Lint 2018 in Weert!
Tijdens deze workshop gaan we ritmes oefenen waarmee we een of meerdere muziekstukken zullen samenstellen. Zo’n muziekstuk ontwikkelen we met z’n allen, want we hebben de ideeën van iedereen nodig om iets te maken dat bij ons allemaal past!
We maken vooral gebruik van kleine slaginstrumenten zodat we er zoveel mogelijk kunnen meenemen. Afhankelijk van het instrument wordt er met handen of stokken gespeeld. Daarnaast nemen we instrumenten mee uit verschillende werelddelen.
Je hoeft niet bang te zijn dat het voor jou te moeilijk of makkelijk wordt. Afhankelijk van je eigen niveau vinden we voor jou een perfecte rol in de groep. Ondanks dat we iets willen leren en iets nieuws willen uitproberen, gaat het er vooral om dat we samen plezier hebben. Dat is het belangrijkst!

14 uur  Workshop voor deelnemers met ervaring met slagwerk of muziek
15 uur Workshop voor deelnemers zonder en met ervaring met slagwerk of muziek
Aanmelden bij Ad Triepels 
Adtriepels@gmail.com

Wat raakt jou?

Ik ben benieuwd waarvan jouw hart sneller gaat kloppen!

 

Vind je cursus