RICK start danslessen in Budel
Terug naar Nieuwsoverzicht

RICK start danslessen in Budel

06-02-2020
Categorie: Dans

Na de carnavalsvakantie start RICK met het geven van danslessen in Budel. Kinderen van 4 - 12 jaar kunnen dan lessen kinderdans of klassiek ballet volgen. De lessen vinden plaats op maandagmiddag bij Fitnesscentrum Sportivo.

Iets voor jou? Probeer het uit tijdens de gratis proefles op maandag 9 maart: kinderdans (4 t/m 7 jaar) om 15.30 - 16.15 uur en klassiek ballet (8 t/m 12 jaar) om 16.15 - 17.15 uur. Benieuwd naar dansen bij RICK? Op zondag 8 maart geeft RICK, naast muziek- en theateroptredens, een danspresentatie tijdens de open dag in gemeenschapshuis De Borgh.

Dans die bij je past

RICK wil dat alle leerlingen de les krijgen die bij hen past. Ongeacht leeftijd en niveau. Docente Marie-Louise Bentlage focust zich bij haar leerlingen op de ontwikkeling van de individuele talenten binnen een groep. Tijdens de lessen werk je aan motorische vaardigheden, maar ben je ook bezig op expressief, persoonlijk, sociaal en artistiek gebied. Aanmelden kan via www.rickraakt.nl/dans. 

Oog voor talent

De docenten van RICK volgen zelf regelmatig bijscholing zodat zij bijblijven met de nieuwe danstechnieken en een juiste lesmethode. In Weert zijn er meerdere lessen te volgen om je dansvaardigheden te verbeteren. Ervaren en getalenteerde leerlingen kunnen auditie doen voor onze showdansgroep die optredens verzorgt op o.a. het jaarlijkse Sportgala en het Cultureel Lint.

Wat raakt jou?

Ik ben benieuwd waarvan jouw hart sneller gaat kloppen!

 

Vind je cursus