RICK is nieuw servicepunt Bonnefanten Kunstuitleen
Terug naar Nieuwsoverzicht

RICK is nieuw servicepunt Bonnefanten Kunstuitleen

02-03-2020
Categorie: RICK

Vanaf dinsdag 3 maart is RICK het nieuwe servicepunt voor Bonnefanten Kunstuitleen.  

Gemakkelijk kunst in huis halen

Met de komst van een nieuw servicepunt in Weert is Bonnefanten Kunstuitleen een faciliteit rijker. Hierdoor wordt kunst lenen voor huidige én toekomstige abonnees toegankelijker en nog gemakkelijker.

Abonnees kunnen via de website van de Bonnefanten Kunstuitleen eerst de gewenste kunstwerken reserveren. Vervolgens kunnen deze op dinsdag en vrijdag van 9.00 – 16.00 uur (m.u.v. de schoolvakanties) bij het RICK-servicepunt opgehaald of ingewisseld worden. De gereserveerde kunstwerken worden maandelijks afgeleverd bij RICK en blijven twee weken beschikbaar op locatie. Er is geen collectie meer aanwezig op locatie, maar met het extra servicepunt is het voor Kunstabonnees veel gemakkelijker om kunst in huis te halen.   

Bonnefanten Kunstuitleen

De collectie van Bonnefanten Kunstuitleen bestaat uit ruim 6000 werken van gerenommeerde en jonge veelbelovende Nederlandse kunstenaars. Schilderijen, tekeningen, gouaches, foto’s, aquarellen, grafiek en sculpturen. Van groot tot klein. Abstract en figuratief. Door kunst te lenen kunnen mensen hun eigen smaak ontdekken, experimenteren met verschillende stijlen en een unieke uitstraling geven aan hun huis. Abonnementhouders van Bonnefanten Kunstuitleen hebben ook gratis toegang tot het Bonnefanten in Maastricht, Museum van Bommel van Dam en het Limburgs Museum in Venlo.

Meer informatie

Bekijk de voorwaarden en de collectie van Bonnefanten Kunstuitleen op: www.bonnefantenkunstuitleen.nl.

Wat raakt jou?

Ik ben benieuwd waarvan jouw hart sneller gaat kloppen!

 

Vind je cursus