RICK annuleert alle lessen, cursussen en activiteiten
Terug naar Nieuwsoverzicht

RICK annuleert alle lessen, cursussen en activiteiten

15-03-2020
Categorie: RICK

Het kabinet heeft vandaag op zondag 15 maart aanvullende maatregelen aangekondigd voor de beperking van de verspreiding van het Coronavirus. Zo sluiten vanaf morgen alle scholen in het land. RICK sluit aan bij deze maatregelen.

Dit betekent dat alle lessen, cursussen en activiteiten die door, bij en namens RICK georganiseerd worden, per direct komen te vervallen. Dit geldt tot en met maandag 6 april. Al onze cursisten en relaties ontvangen zo snel mogelijk persoonlijk bericht hierover. Wij volgen in de tussentijd nauwlettend de ontwikkelingen en informeren je bij wijzigingen. 

De lessen, cursussen en activiteiten komen op alle locaties te vervallen. Onze hoofdvestiging aan de Wilhelminasingel 12 in Weert is gesloten. Wel zijn wij tijdens kantooruren telefonisch en per mail bereikbaar: T: 0495 - 533 954, E: info@rickraakt.nl.

Maandag 16 maart inventariseren we de consequenties van deze maatregelen en kijken we welke mogelijkheden er zijn voor het verplaatsen of inhalen van lessen, cursussen en activiteiten.

Voor meer informatie en onze updates vragen we je onze website in de gaten te houden. 

Wat raakt jou?

Ik ben benieuwd waarvan jouw hart sneller gaat kloppen!

 

Vind je cursus