Proefles 10-daagse
Terug naar Nieuwsoverzicht

Proefles 10-daagse

01-12-2022
Categorie: RICK

Bij RICK is er van alles te ontdekken. Beleef het zelf met onze Proefles 10-daagse van 17 t/m 26 januari 2023. Tien dagen lang gratis proeflessen volgen bij theater, dans, muziek en beeldende kunst. Speciaal bedoeld voor kids van 4 t/m 12 jaar, ter ere van ons 75-jarig jubileum.

Tijdens de Proefles 10-daagse probeer je alle kunstdisciplines binnen een korte tijd uit. Zo ontdek je welke cursus het beste bij het kind past. Wil jouw kind een cursus gaan volgen? Dan trakteert RICK. Vanwege het 75-jarige jubileum krijg je tijdens de 10-daagse 10% korting op de cursus! #RICK75jaar #RICKtrakteert

Voor de ontwikkeling van kinderen is creativiteit heel belangrijk. Lekker tekenen of schilderen. Of houtbewerken en kleien. Dansen en bewegen op muziek. De fantasie prikkelen met toneelspel. Zingen, een instrument bespelen en samen muziek maken. Er is zoveel keus!

RICK biedt proeflessen aan op alle leslocaties. Zo kun je bijvoorbeeld toneel spelen in Weert, dansen in Budel, tekenen in Stramproy en schilderen in Nederweert. Een muziekinstrument uitproberen kan op alle locaties en meerdere dagen/tijdstippen. Reserveer snel je plek. Vol = vol.

Bekijk het hele programma van de Proefles 10-daagse!

Wat raakt jou?

Ik ben benieuwd waarvan jouw hart sneller gaat kloppen!

 

Vind je cursus