Nieuw Stadsmagazine Weert 2021 vol cultuur
Terug naar Nieuwsoverzicht

Nieuw Stadsmagazine Weert 2021 vol cultuur

14-09-2021
Categorie: RICK

Gisteren ontvingen Frank Rademakers, directeur-bestuurder van RICK en wethouder Tessa Geelen, Gemeente Weert, het nieuwe stadsmagazine waarin cultuur een hoofdrol speelt.

In september start het nieuwe culturele seizoen. Het stadsmagazine sluit hierbij aan. In het magazine lees je onder andere meer over hoe cursisten onze cursussen ervaren en onze samenwerking met muziekverenigingen in de regio. Bij RICK kun je een gratis exemplaar ophalen of bekijk de digitale versie

Speciale winactie

Vanaf donderdag 16 september maak je kans op een van de 10 winboxen van Weert Beleeft met een waarde van 650 euro! 

Bekijk de video: 

winbox.jpg

Weert bruist! Het Stadsmagazine Weert geeft een mooi handzaam overzicht van wat Weert op het gebied van winkels, horeca en sport biedt. Om de ondernemers een hart onder de riem te steken heeft het Stadsmagazine Weert een aktie bedacht in samenwerking met BIZ Ondernemers. Ondernemers hebben cadeaubonnen beschikbaar gesteld in totaal voor maar liefst een waarde van meer dan 6.500 euro!

Vanaf donderdag 16 september loopt er 10 weken lang via de Facebook en Instagram van Weertbeleeft een campagne om winboxen weg te geven. Iedere Weert Beleeft-winbox heeft een waarde van 650 euro aan shoptegoed, lekker eten & drinken, bewegen en sporten in Weert. Een prachtige samenwerking en geweldige stadspromotie voor Weert.

De editie 2021 is in samenwerking met RICK, BIZ Ondernemers Weert, de Plus van Weert, Centrum Management en VVV Weert tot stand gekomen. Centraal staan de thema's cultuur, horeca, winkelen, sport en recreatie in Weert.

Wat raakt jou?

Ik ben benieuwd waarvan jouw hart sneller gaat kloppen!

 

Vind je cursus