Locatiewijzigingen Cultureel Lint vanwege voorspelde regen
Terug naar Nieuwsoverzicht

Locatiewijzigingen Cultureel Lint vanwege voorspelde regen

22-09-2018
Categorie: Beeldend, Dans, In de maatschappij, In het onderwijs, Muziek, RICK, Rockplein, Theater, Visuele media, Zang

Omdat er voor zondag 23 september regen is voorspeld, heeft de organisatie van Cultureel Lint besloten om een aantal buitenoptredens naar binnen te verplaatsen. De rest van het programma en de locaties blijven ongewijzigd.  

Het Weerter Cultuur Ontbijt dat op de Markt stond gepland om 11.15 uur, is verplaatst naar het plein voor Albert Heijn in de Muntpassage waar mensen fijn droog kunnen zitten. Ook de officiële opening om 12.30 uur vindt op dit binnenplein plaats.

Van Collegeplein naar Cwartier en Munttheater
Alle acts die op het Collegeplein staan ingepland, worden verplaatst naar het Cwartier.  Het gaat om de Dixiestompers en de Mawayani linedancers. De popcorn en suikerspin van Luna aan het einde van de Sprookjesspeurtocht, vind je nu in de Muntpassage en de Rodeostier verhuist naar de Nieuwe Markt. De Theaterkist en Reintje & Haar Voskes hebben we verplaatst naar de foyer van het Munttheater.

Van Ursulinenhof naar Muntpassage

De Zeemeermin kom je niet tegen in de Ursulinenhof, maar ook in de Muntpassage.

De acts die in de tuin van het Birgittinessenklooster gepland stonden, worden verplaatst naar de schuur, in de tuin van het klooster.

Van Oude Schut naar Maasstraat
De optredens op het plein van de Oude Schut komen helaas te vervallen. De optredens van 3PM en Vocal Group Close zijn daarom verplaatst naar Eric Mertens Optiek. Do-Re-Miauw en het Rick Saxofoonkwartet treden ook nog op bij Eric Mertens. Do-Re-Miauw staat om 16.00 uur ook nog in de RICK-zaal aan de Wilhelminasingel.

Van Nieuwe Markt naar Cwartier en RICK
De optredens van het podium op de Nieuwe Markt worden ook verplaatst. Het Jeugdorkest van de Kerkelijke Harmonie gaat naar het Cwartier om 14.30 uur. Het Seniorenorkest verplaatsen we naar de Muntpassage (Albert Heijn) om 16.00 uur. Het optreden van Um te Baöke gaat helaas niet door.

Het dansoptredens die gepland stonden op de Nieuwe Markt verhuizen naar het AH plein in de Muntpassage. Het optreden van Project Sally om 16.00 komt te vervallen.

Infomarkt naar gang/foyer oude RICK gebouw Beekstraat

De Culturele Infomarkt in de Van Berlostraat verplaatsen we naar de gang/foyer van het oude RICK-gebouw aan de Beekstraat. Hier staan de standhouders warm en droog.

Overige programmering blijft staan

De overige programmering zoals in de Bethelkerk, het Munttheater, de SooS, Theater de Huiskamer en Raphaëlpad, de verschillende winkels, de concertzaal in de Beekstraat en het Stadhuis gaan gewoon door. Dat geldt ook voor het programma op de Markt waar Soulband Turnback om 13.00 uur start, gevolgd door Dial 24 en waar mannenkoor Manoeuvre zorgt voor een spetterende afsluiting op het podium met het meezingspektakel Stadzînge.

Wat raakt jou?

Ik ben benieuwd waarvan jouw hart sneller gaat kloppen!

 

Vind je cursus