Impossible PIANOCONCERT van Stenzel en Kivits
Terug naar Nieuwsoverzicht

Impossible PIANOCONCERT van Stenzel en Kivits

07-03-2017
Categorie: Muziek, RICK, Zang

De overtreffende trap van een perfect concert? Een onmogelijk concert! Stenzel en Kivits doen het in hun nieuwe comedyshow The Impossible Concert. Op ongeëvenaarde wijze vliegen klassieke thema’s voorbij. Muzikale en theatrale improvisaties op genres als jazz, pop en folk worden afgewisseld met virtuoos spel op buitengewone muziekinstrumenten.

Op zondag 2 april 2017 zijn alle leerlingen, inclusief ouders, familie, vrienden en andere belangstellenden welkom om in de concertzaal van RICK om een voorstelling bij te wonen. De middagvoorstelling is om 15:00 uur en de avondvoorstelling is om 19:00 uur.

Stenzel en Kivits is oerkomisch muzikaal virtuoos cabaret. Niet voor niets wordt het duo geregeld uitgenodigd op belangrijke internationale comedyfestivals. Want een onmogelijk concert geven, dat lukt alleen Stenzel & Kivits. En jij mag erbij zijn......

KAARTVERKOOP Kaarten zijn verkrijgbaar voor € 7,50 per persoon bij de balie van RICK.

Natuurlijk mag je reserveren: Gereserveerde kaartjes moeten wel binnen 5 werkdagen worden opgehaald bij de balie (vanwege grote belangstelling verwachten we dat het hard zal gaan met de kaartverkoop).

Kijk op de website voor meer informatie: http://www.stenzelkivits.nl/voorstelling-the-impossible-concert-new.html

 

Wat raakt jou?

Ik ben benieuwd waarvan jouw hart sneller gaat kloppen!

 

Vind je cursus