GITAARLES VOOR JEUGD EN VOLWASSENEN
Terug naar Nieuwsoverzicht

GITAARLES VOOR JEUGD EN VOLWASSENEN

08-09-2015
Categorie: Muziek, RICK

Onze vakdocenten Paul Gisberts en Peter Gerits leren jou graag gitaar spelen. We geven momenteel les in Weert, Stramproy, Budel.

We maken in principe groepen van 4 leerlingen. Je krijgt dan een uur les (kwartier per leerling) en betaalt € 285,-* voor de jaarcursus. *lesgeld uitgaande van gemeentelijke subsidie bijdrage.

De klassieke- of Spaanse gitaar is een 6-snarig tokkelinstrument en wordt met de vingers bespeeld. Van klassiek tot pop, jazz, wereldmuziek, je kunt het allemaal op dit instrument spelen. Alleen (solo) of samen (ensemble), het kan allemaal: Rick heeft verschillende groepjes waar je straks in mee kunt spelen. Als je een instrument wilt kopen, overleg dan altijd eerst met de docent. Oud genoeg? Je kunt al jong beginnen, er zijn namelijk ook kleinere gitaren. Later stap je over op het grotere instrument. Er is al een spelenderwijs cursus voor kinderen uit groep 2.

Volwassenen: Volwassen muziekleerlingen kunnen voor een heel schooljaar inschrijven. Het aantal lessen dat u koopt wordt vervolgens in overleg met de docent gepland. De mogelijkheden zijn:

30 lessen van 30 minuten voor € 1.020,-

30 lessen van 20 minuten of 20 lessen van 30 minuten voor € 685,-

20 lessen van 20 minuten voor € 460,-

10 lessen van 30 minuten voor €340,-

Meer informatie over Rick en ons cursusaanbod is te vinden op onze website: www.ricknet.nl

Bel gerust voor meer informatie : 0495 533954

Wat raakt jou?

Ik ben benieuwd waarvan jouw hart sneller gaat kloppen!

 

Vind je cursus