Foto- en gedichtenwedstrijd
Terug naar Nieuwsoverzicht

Foto- en gedichtenwedstrijd

11-05-2023
Categorie: Beeldend, Kunstbeschouwing, Theater, Visuele media

In aanloop naar Cultureel Lint 2023 presenteert de organisatie van het evenement een kleurrijke wedstrijd waarbij foto- en dichtkunst samenkomen. Met als thema ‘Limburgs landschap’ wordt het evenement aangevuld met een kleurrijke openbare expositie.

Eén van de geplande activiteiten tijdens Cultureel Lint is een kleurrijke expositie van de ruimte om ons heen: het Limburgse landschap, in woord en in beeld. Dichters en fotografen worden uitgenodigd hun mooiste werken in te zenden. Hieruit zal door het bestuur van stichting Cultureel Lint, bestaande uit (bestuurs)afvaardigingen van de vier professionele culturele instellingen van Weert, een selectie van de mooiste inzendingen worden gemaakt. Het resultaat, een kleurrijk palet waarbij dichtkunst en fotografie samenkomen, zal zichtbaar zijn tijdens de publieke expositie op en rond Cultureel Lint.

Deelnemen

Fotografen én dichters, zowel op amateurniveau als professioneel, krijgen tot 28 mei de gelegenheid de mooiste beelden en teksten van en over het Limburgs landschap in te zenden.

Meer info & doe mee  

Wat raakt jou?

Ik ben benieuwd waarvan jouw hart sneller gaat kloppen!

 

Vind je cursus