Eindvoorstelling groep 8 BS Aan de bron
Terug naar Nieuwsoverzicht

Eindvoorstelling groep 8 BS Aan de bron

06-07-2023
Categorie: In het onderwijs

Dinsdag 11 juli om 19.30 uur aanstaande is het zover. Het laatste avontuur van de leerlingen van groep 8 van basisschool Aan de Bron. Samen met de school hebben we hiervoor een bijzondere show in het Munttheater voorbereid. 

De leerkrachten van groep 8 willen tijdens deze voorstelling van groep 8 altijd graag dat de talenten van de leerlingen centraal staan. Daarom werkt de school al jaren niet met een musical, maar organiseren ze een eindpresentatie, die door en voor leerlingen en ouders gemaakt wordt. Hierbij is het belangrijk dat elk kind zijn of haar talent, hobby of kunst kan tonen.

Dit jaar is het extra speciaal, aangezien Het Munttheater Weert haar zaal gratis ter beschikking stelt voor scholen van Weert. Een echt theater schept verwachtingen, dus werken Aan de Bron en RICK met elkaar samen. Het thema van de voorstelling: “De reis van groep 8”. De show wordt vorm gegeven in dans, muziek, ritme en visuals. Ook is er een eindlied.

Alles bij elkaar is er een prachtige show voorbereid, die aanstaande dinsdag 11 juli twee keer wordt opgevoerd. In de middag bezoeken alle leerlingen van Basisschool Aan de Bron het theater en in de avond is de voorstelling voor ouders, broertjes, zusjes en alle overige belangstellenden. Het wordt een spannend avontuur met onvergetelijke gebeurtenissen. 

De lessen vanuit RICK worden gefinancierd uit DOEN!

Wat raakt jou?

Ik ben benieuwd waarvan jouw hart sneller gaat kloppen!

 

Vind je cursus