Een mooi portret van jezelf? Grijp je kans!
Terug naar Nieuwsoverzicht

Een mooi portret van jezelf? Grijp je kans!

25-01-2023
Categorie: RICK

Ben jij als cursist bij RICK trots op jouw hobby en wil je dat graag aan de hele wereld laten zien? Geef jezelf dan nu op als model voor een masterclass studiofotografie op 15 februari tussen 19.00 - 22.00 uur bij RICK in Weert.

In een half uur wordt er van jou een prachtige foto gemaakt door een van onze cursisten fotografie, onder leiding van onze docente Tahné Kleijn.  

De foto krijg je digitaal toegestuurd en wordt daarnaast geexposeerd ter ere van ons 75-jaar jubileum.  

Goed om te weten:

  • Op de foto willen wij jouw hobby en passie vastleggen. Kom dus in je favoriete balletoutfit, met je eigen muziekinstrument of met je laatste beeldhouwwerk.
  • Je bent cursist/leerling bij RICK.
  • Er kunnen tijdens de masterclass maximaal 12 personen gefotografeerd worden. Bij te veel aanmelding wordt er geloot. We maken daarnaast een goede verdeling tussen modellen uit verschillende disciplines.
  • Deelname is gratis. Bij deelname stem je er mee in dat we je foto exposeren. Zelf ontvang je een digitale versie van je foto per mail.

Geef je op vóór 12 februari via een mail naar balie@rickraakt.nl o.v.v. Model portretfotografie. Vermeld je naam, leeftijd en de naam van de cursus die je bij RICK volgt. Daarna ontvang je bericht of je bij de 12 modellen hoort en hoe laat je verwacht wordt.

Wat raakt jou?

Ik ben benieuwd waarvan jouw hart sneller gaat kloppen!

 

Vind je cursus