Cultureel Lint in 2022
Terug naar Nieuwsoverzicht

Cultureel Lint in 2022

05-04-2022
Categorie: RICK

Op koopzondag 26 juni vindt in Weert de elfde editie plaats van Cultureel Lint. Tijdens dit jaarlijkse culturele festival laten professionele en amateurkunstenaars, verenigingen en culturele instellingen het publiek genieten van allerlei kleine, gratis voorstellingen en presentaties op het gebied van muziek, theater, literatuur, beeldende kunst en meer.

Omdat de organisatie concludeerde dat met de oude datum net na de zomervakantie de mogelijkheden tot dit soort projecten beperkt werden en verenigingen vaak weinig voorbereidingstijd hadden, is gekozen voor de nieuwe datum op de laatste zondag van juni. 

Deelnemen

Woon je in de regio Weert en hou je je bezig met kunst en cultuur? Zing, dans, film, schilder of boetseer je? Schrijf je poëzie, speel je in een band of ben je singer-songwriter? Of ben je misschien lid van een koor, toneelvereniging, harmonie of dansgezelschap? Dan is dit je kans om jezelf te presenteren aan een groot publiek. De organisatie is daarnaast extra geïnteresseerd in zogenoemde cross-over projecten, waarbij verschillende cultuurdisciplines samenkomen. Aanmelden is tot uiterlijk 17 april mogelijk. 

Meld je aan! 

 

Wat raakt jou?

Ik ben benieuwd waarvan jouw hart sneller gaat kloppen!

 

Vind je cursus