Unieke veiling kunstwerken PSW en schilderclub Toon Hermans Huis uit Weert
Terug naar Nieuwsoverzicht

Unieke veiling kunstwerken PSW en schilderclub Toon Hermans Huis uit Weert

03-11-2015
Categorie: Beeldend, Dans, RICK, Theater

De Stadsagenda Weert heeft ieder jaar een prachtige collage van kunstwerken op de cover over onderwerpen van Weert gemaakt door de clienten van PSW.

Voor de Stadsagenda Weert 2016 heeft ook de schilderclub van het Toon Hermans huis in Weert 14 prachtige schilderijen gemaakt die allemaal een gedicht van Toon uitbeelden. Het Toon Hermans Huis bestaat in 2016 5 jaar en daardoor is de Stadsagenda Weert 2016 dan een een speciale editie.

De presentatie avond van de Stadsagenda Weert 2016 zal plaatsvinden op 27 november a.s. in Zaal Don Bosco in Weert. Tijdens deze avond zullen alle kunstwerken geveild worden.

Het is de kracht van Weert Media Groep om verbindingen te leggen. Met de projecten Stadskrant Weert in Beweging, Stadsagenda Weert in Beweging en het nieuwe LifeStyle Magazine voor Weert is een cirkel rond. Deelnemers in deze projecten maken het exploiteren mogelijk en zijn daardoor partner van Weert in Beweging. Deze projecten zijn het mediadraagvlak van de vijf ringen uit onze maatschappij; zorg en welzijn, onderwijs, bedrijven, overheid en sport.
En over deze laatste tak is uitgever Cindy Denessen met name zeer bewogen. Als moeder van twee topsportkinderen heeft ze vorig jaar tijdens de presentatie-avond tien topsporters een podiumplek en welverdiende huldiging gegeven. Dit was de eerste keer dat dit in Weert plaats vond.
Tijdens de presentatie-avond van de Stadsagenda 2016 op 27 november a.s. krijgt dit een vervolg. Ook dit jaar worden, naast de huldigingen van kampioenen, weer een aantal sportieve prestaties belicht.
In samenwerking met de Weerter Sportraad zullen er diverse uitreikingen plaatsvinden:
• De Lei de Borgie Bokaal voor het
Sportteam van het jaar 2015
• Sportman van het jaar 2015
• Sportvrouw van het jaar 2015
• Sportieve vrijwilliger 2015
• Gehandicapte sporter 2015

Veiling
Alle schilderijen gaan op 27 november a.s. geveild worden in Zaal Don Bosco. Iedereen is welkom en ontvangst is om 19.00 uur. Alle gasten krijgen een exemplaar van de Stadsagenda Weert 2016 mee naar huis.
Ton Adriaans zal de avond presenteren en onder leiding van de bevlogen veilingmeester Nielsson Kooijman hopen we deze avond een mooi bedrag op te halen voor enkele goede doelen, waaronder het Toon Hermans Huis, Stichting gaan voor Goud, de IJsbaan Franciscus Huis en We Pink Your Day.
Een speciaal voor Sjeng Schalken gemaakt playersracket, waarmee hij op Wimbledon als nr. 18 van de Wereld gespeeld heeft, wordt ook als veilingstuk ingebracht.
In samenwerking met RICK wordt de avond muzikaal omlijst en zijn er muziek en dansoptredens.
Paul Silvertand van Cateringsbedrijf Silverlicious gaat de avond met heerlijke gezonde hapjes verzorgen.
U komt toch ook? U kunt zich al aanmelden dan bent verzekerd van een plaats in de zaal. Er is zitgelegenheid genoeg en dit evenement is rolstoeltoegankelijk.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Cindy Denessen, verantwoordelijk voor promotie namens Weert Media Groep, bereikbaar middels 06-20749885 of info@weertmedia.nl

 

 

 

 

Wat raakt jou?

Ik ben benieuwd waarvan jouw hart sneller gaat kloppen!

 

Vind je cursus