RICK showballet en muzikaal duo zorgen voor extra feestelijke uitreiking STADSAGENDA
Terug naar Nieuwsoverzicht

RICK showballet en muzikaal duo zorgen voor extra feestelijke uitreiking STADSAGENDA

01-12-2015
Categorie: Beeldend, Dans, In het onderwijs, Muziek, RICK, Theater, Visuele media, Zang

Diverse leerlingen en medewerkers van RICK hebben zich afgelopen vrijdag ingezet om een bijzondere avond op te luisteren met GEDICHTEN, MUZIEK EN DANS.

Vrijdag werd in zaal Don Bosco het eerste exemplaar van de Stadsagenda Weert in Beweging 2016 overhandigd aan wethouder Geert Gabriels.

Tevens werden deze avond kunstwerken van PSW en 14 kunstwerken van de schilderclub van het Toon Hermans Huis geveild. Tineke Prins (dramadocente bij RICK) heeft de gedichten behorend bij de kunstwerken prachtig voorgedragen.

Van de opbrengst van de kunstwerken wordt er een cheque aangeboden aan de Stichting Gaan voor Goud en aan de Weerter Sportraad. Ook gaat een deel van de opbrengst naar de Stichting IJsbaan Sint Franciscus Huis Weert

Tijdens deze avond vonden tevens diverse huldigingen plaats van sporters die het afgelopen jaar een bijzondere prestatie hebben geleverd. De sporters van de stichting Gaan voor Goud werden voorgesteld en er werden dit jaar voor het eerst in Weert prijzen voor: de Sportman en Sportvrouw van het jaar, de Lei de Borgie bokaal voor het sportteam van het jaar, de sporter(s) van het jaar met een beperking en de eremedaille van de Weerter Sportraad uitgereikt.

Tijdens de pauze zorgde het SHOWBALLET van RICK onder leiding van dansdocente SANDRA voor een prachtig optreden. Voor meer informatie over danslessen en dansoptredens mag je mailen naar info@ricknet.nl tav Sandra, afdeling DANS.

 

 

 

 

Wat raakt jou?

Ik ben benieuwd waarvan jouw hart sneller gaat kloppen!

 

Vind je cursus