RICK helaas nog gesloten t/m 1 juni
Terug naar Nieuwsoverzicht

RICK helaas nog gesloten t/m 1 juni

23-04-2020
Categorie: RICK

Voor het basisonderwijs geldt dat scholen weer gedeeltelijk opengaan. Dit geldt helaas niet voor RICK. Culturele instelling zijn nog gesloten tot 1 juni. 

Voor het basisonderwijs geldt dat scholen weer gedeeltelijk opengaan. Dit geldt helaas niet voor RICK. Als instelling vallen wij onder ‘Cultuureducatie’ en niet onder ‘Onderwijs’. Daarom is opengaan helaas nog niet van toepassing tot 1 juni. Dit is ook voor ons een grote teleurstelling. Maar de gezondheid van onze medewerkers en cursisten blijft het belangrijkste.  Wat betekent dit nu dan voor RICK?  

1.     Voor individuele lessen:

  • Alle individuele lessen continueren we zoals deze op dit moment plaatsvinden; ofwel digitaal of via andere alternatieve manieren.
  • Theorielessen muziek blijven digitaal plaatsvinden.
  • Praktijkexamens muziek worden in overleg met de docent en cursist verschoven naar dit najaar. Voor degenen die er al klaar voor zijn, kan er – voor zover dat straks mogelijk is - in juni al examen gedaan worden. 

2.     Voor groepslessen:

  • Groepslessen (dans, kunstbeschouwing, theater) die op dit moment digitaal plaatsvinden, blijven tot nader bericht op deze manier gegeven worden.
  • Groepslessen (beeldend) die helaas geen doorgang hebben kunnen vinden door Corona worden volledig gecanceld. Wij kunnen namelijk niet meer garanderen dat wij alle beeldende cursussen kunnen inhalen.
  • Contacten tussen docenten en cursisten die digitaal plaatsvinden, gaan gewoon door. 

3.     Activiteiten en evenementen:

  • Al onze publieke evenementen en activiteiten zijn tot 1 september geannuleerd.

Alle cursisten ontvangen persoonlijk bericht. 

Wat raakt jou?

Ik ben benieuwd waarvan jouw hart sneller gaat kloppen!

 

Vind je cursus