Ook voor volwassenen regel je de beste kerstpresentjes via RICK!
Terug naar Nieuwsoverzicht

Ook voor volwassenen regel je de beste kerstpresentjes via RICK!

15-12-2015
Categorie: Beeldend, Muziek, RICK

De Kerstman gaat voor originele cadeaus dit jaar. Wat dacht je van keyboardles voor opa en vilten voor oma? Kies maar uit, dit zijn de speciale RICK-cadeaubonnen voor volwassen en senioren:

Keyboardles voor senioren, 8 lessen voor € 86,-

Misschienheeft hij nog nooit een instrument gespeeld. Geen enkel probleem, want dit is een bijzonder laagdrempelige kennismakingscursus keybaord. In 8 weken tijd leert opa (óf oma óf een lieve oom of tante) in een klein groepje met leeftijdsgenoten noten lezen en spelen op het keyboard. Niemand hoeft zelf een instrument thuis te hebben en RICK zorgt voor al het lesmateriaal. Dus is er eigenlijk geen enkele reden waarom je opa of oma hiermee níet zou verrassen. Wedden dat ze het hartstikke spannend vinden?!

Vilten,10 lessen voor € 143,-

Hier leer je de mooiste dingen te maken van vilt. Vroeger werd vilt vooral gebruikt voor het maken van allerlei nuttige gebruiksvoorwerpen, tegenwoordig staan vooral de artistieke mogelijkheden van de vilttechnieken in de belangstelling. Tijdens deze cursus komen die dan ook aan de orde: van het maken van ornamenten tot sieraden en van mutsjes tot tassen.

Tekenen en schilderen, 15 lessen voor € 240,-

Hoe is het met de teken- en schildervaardigheden gesteld? Tijdens deze 15 lessen krijgen ze de kans om die verder te ontwikkelen. Daarvoor worden ze individueel begeleid, afgestemd op hun niveau. Dus het maakt niet uit of iemand nog nooit geschilderd heeft óf dat ze al jarenlang graag tekenen of schilderen. Iedereen kan tijdens deze cursus nieuwe technieken leren én nieuwe mensen leren kennen, en dat laatste is natuurlijk ook erg gezellig.

Ben je enthousiast geworden en wil je één van deze speciale RICK-cadeaubonnen bemachtigen? Kom dan naar de receptie in de Beekstraat; hier wordt het RICK-cadeau van jouw keuze voor je klaargemaakt. Je kunt ook van tevoren even bellen, dan ligt het op tijd voor je klaar!

 

 

 

 

Wat raakt jou?

Ik ben benieuwd waarvan jouw hart sneller gaat kloppen!

 

Vind je cursus