MASTERCLASS Carel Kraayenhof voor leden SENIORENORKEST RICK
Terug naar Nieuwsoverzicht

MASTERCLASS Carel Kraayenhof voor leden SENIORENORKEST RICK

22-10-2015
Categorie: Muziek, RICK

Carel Kraayenhof wordt als één van de meest toonaangevende muzikanten binnen de Argentijnse tango gezien. Als bandoneonist is hij virtuoos en zijn spel ontroerend. Als componist is hij iemand die in staat is tot grensverleggende exploratie van het muzikale tango spectrum. De prachtige muziek die Kraayenhof speciaal voor dit programma componeerde, beschrijft de dagelijkse realiteit van vele mensen die vechten voor de vrijheid.

Het SENIORENORKEST RICK krijgt op 19 november een bijzondere workshop en Masterclass met CAREL KRAAYENHOF.

  • 16:30 uur besloten repetitie door musicus uit het team van Carel Kraayenhof in de concertzaal bij RICK, Beekstraat 27, Weert
  • 18:00 uur pauze
  • 18:30 uur MASTERCLASS door Carel Kraayenhof.

De masterclass is ook toegankelijk voor familieleden en belangstellenden van het SENIORENORKEST (entree € 3,-).

Argentijnse Tango

Ook het leven zelf wordt in de voorstelling uitgebreid gevierd. Is vrijheid eenmaal bereikt, dan is de beloning groot. In ‘Liberación’ zijn indringende en soms onverwacht komische videobeelden gekoppeld aan de muziek van Kraayenhof en andere componisten als Astor Piazzolla. Als bandoneonist is hij virtuoos en zijn spel ontroerend. Als componist is hij iemand die in staat is tot grensverleggende exploratie van het muzikale tango spectrum. De prachtige muziek die Kraayenhof speciaal voor dit programma componeerde, beschrijft de dagelijkse realiteit van vele mensen die vechten voor de vrijheid. Maar ook het leven zelf wordt in deze voorstelling uitgebreid gevierd. Is vrijheid eenmaal bereikt, dan is de beloning groot. In ‘Liberación’ zijn indringende en soms onverwacht komische videobeelden gekoppeld aan de muziek van Kraayenhof en andere componisten als Astor Piazzolla.

Het is natuurlijk leuk om Carel daarna in levende lijve aan het werk te zien!

Kaarten voor de voorstelling zijn verkrijgbaar via het munttheater.

We wensen jullie namens RICK een geweldige MASTERCLASS en een spectaculaire voorstelling!

 

Wat raakt jou?

Ik ben benieuwd waarvan jouw hart sneller gaat kloppen!

 

Vind je cursus