Kan die piep uit mijn oren?
Terug naar Nieuwsoverzicht

Kan die piep uit mijn oren?

01-03-2016
Categorie: Beeldend, Dans, In het onderwijs, Muziek, RICK, Theater, Visuele media, Zang

Ken je dat: na een band of orkestrepetitie, een avondje stappen of concertbezoek lig je ’s avonds in bed met piepende oren. De dag erna is het gelukkig meestal weer opgelost maar elke keer dat dit gebeurt loop je dus eigenlijk een gehoorbeschadiging op. Een verantwoord geluidsniveau is 80 dB. Tijdens een gemiddelde repetitie of live concert loopt de geluidsdruk gemakkelijk op tot ruim 100 dB.

Gehoorbeschermers met een speciaal muziekfilter:
Gehoorbeschermers zijn verkrijgbaar in allerlei prijsklassen en modellen, Rick heeft hier uitgebreid onderzoek naar gedaan in samenwerking met Muziekcollectief Nederweert Live en muziekzaak MGear en een merk gevonden dat zorgt voor een vlakke demping van 16 of 21 dB. Dit zorgt er voor dat je volop kunt blijven genieten van de muziek, zonder verlies van kwaliteit en jou goed beschermt tegen gehoorbeschadiging.

Vrijdag 1 april kun je tussen 9:30 en 12:30 bij Rick terecht voor vrijblijvende informatie en het eventueel kopen of bestellen van universele gehoorbeschermers of gehoorbeschermers op maat.

Ons adres: Beekstraat 27, Weert en natuurlijk hebben we die dag interessante aanbiedingen voor alle modellen gehoorbeschermers.

Meer info over de gehoorbeschermers vind je op: www.noizezz.nl

 

Wat raakt jou?

Ik ben benieuwd waarvan jouw hart sneller gaat kloppen!

 

Vind je cursus