Iedere dinsdag een gezellige  bijeenkomst voor dames uit Weert en omgeving die van zingen houden!
Terug naar Nieuwsoverzicht

Iedere dinsdag een gezellige bijeenkomst voor dames uit Weert en omgeving die van zingen houden!

20-10-2015
Categorie: RICK, Zang

Vrouwenkoor Intermezzo nodigt alle 'nachtegaaltjes' uit voor de open Repetitie op dinsdag 3 november 9.45-11.30 uur.

Zingt u ook de sterren van de hemel, maar alleen in de badkamer? Misschien wordt het dan eens tijd om te gaan kijken bij een koor en te ervaren hoe leuk zingen in groepsverband kan zijn. Behalve dat het goed is voor de ontwikkeling van je stem, is het goed voor sociale contacten. Bij een koor ontstaan vaak vriendschappen voor het leven.

Wilt u hiervoor liever ‘s avonds de deur niet meer uit dan is vrouwenkoor Intermezzo wellicht iets voor u. Deze enthousiaste groep vrouwen uit Weert en wijde omgeving, repeteert elke dinsdagochtend van 9.45 tot 11.30 onder leiding van Rita Scheffers.

Op het repertoire staan voornamelijk licht klassieke stukken speciaal geschreven voor vrouwenkoor, maar ook nummers van ABBA en Queen.

Intermezzo nodigt alle vrouwen tot ongeveer 65 jaar uit om tijdens de Open repetitie dinsdag 3 november een keer te komen luisteren en vrijblijvend mee te zingen. Misschien wordt u ook besmet door het zangvirus en krijgt u er een fijne hobby bij.

Welkom!

Op dinsdag bent u van harte welkom bij RICK, Beekstraat 27 in Weert (tegenover het oude stadhuis). Kijk eens vrijblijvend mee of zing met ons mee op dinsdag 3 november. Als er vragen zijn bel gerust 0495 533954.

Wat raakt jou?

Ik ben benieuwd waarvan jouw hart sneller gaat kloppen!

 

Vind je cursus