Drie Rick cursisten genomineerd voor Alphons Wintersprijs
Terug naar Nieuwsoverzicht

Drie Rick cursisten genomineerd voor Alphons Wintersprijs

11-11-2014

Stichting Alphons Winters organiseert sinds 1986 iedere twee jaar een schilder- en tekenwedstrijd voor amateurs woonachtig in Nederlands- en Belgisch Limburg. Met de organisatie van regionale tentoonstellingen, een eindtentoonstelling en de toekenning van de Alphons Wintersprijs, wil deze stichting de amateur schilder- en tekenkunst in beide Limburgen bevorderen. De Alphons Wintersprijs is de toonaangevende 2-jaarlijkse prijs voor amateur schilders in Limburg.

Na voorrondes op diverse plekken (waaronder bij Rick) is een selectie gemaakt van 72 schilders die in het Gouvernement mogen exposeren, van 21 t/m 26 november in ’t Lab te Maastricht

Daarbij zijn maar liefst 3 Rick cursisten: Jolanda Stals en Petra Gijsen van de dinsdagochtendgroep bij docent Marcel van Hoef en Dion van der Velden van de maandagavondgroep, eveneens cursist bij Marcel van Hoef.

De winnaar wordt tijdens de opening bekendgemaakt. Alle mensen die in de eindexpostie opgenomen zijn staan in een catalogus die bij de prijs verschijnt.

Alle belangstellenden zijn welkom gedurende de expositie.

Jolanda, Petra en Dion, namens Rick van harte gefeliciteerd met de nominatie!

Wat raakt jou?

Ik ben benieuwd waarvan jouw hart sneller gaat kloppen!

 

Vind je cursus