Dirigeer jij een koor en wil je professioneel les?
Terug naar Nieuwsoverzicht

Dirigeer jij een koor en wil je professioneel les?

08-10-2015
Categorie: Muziek, RICK, Zang

In samenwerking met de Vereniging van Nederlandse Korenorganisaties (VNK) biedt Rick een oriëntatie cursus Koordirectie aan.

Voor wie is deze cursus bedoeld?

Een laagdrempelige cursus voor iedereen die regelmatig werkt met zingende kinderen, jongeren en volwassenen.

De cursus is ook geschikt voor docenten die in het onderwijs werkzaam zijn In de cursus wordt tevens aandacht besteed aan repertoire voor kinderen.

Inhoud cursus: U maakt kennis met het dirigeren en wat daar zoal bij komt kijken. U gaat praktisch aan de slag met onderwerpen als repetitietechniek, stemvorming en muziektheorie

Koorpracticum; Aan het einde van de cursus worden de kandidaten beoordeeld op hun vaardigheden in een koorpracticum met een Projectkoor. Daarna volgt bij goed gevolg de uitreiking van een officieel VNK certificaat.

Rick kan de cursus aanbieden in de vorm van 10 lessen van 2 uur voor € 237,- tot € 296,-. Na afronding komen Limburgse cursisten in aanmerking voor subsidie via de VNK (tot zelfs 90%).

Bekijk onze website www.ricknet.nl voor meer informatie en vul de inschrijving in!

PROEFLES OP DINSDAG 20 OKTOBER, BIJ RICK BEEKSTRAAT 27 WEERT AANVANG 20:00 UUR.

Lesdata: 24 oktober, 28 november, 12 december, 9 januari, 16 januari, 23 januari, 30 januari, 20 februari en afsluitend koorpracticum (datum voor het practicum) volgt in overleg met de deelnemers).

Wat raakt jou?

Ik ben benieuwd waarvan jouw hart sneller gaat kloppen!

 

Vind je cursus