De mooiste kerstcadeaus vind je bij RICK
Terug naar Nieuwsoverzicht

De mooiste kerstcadeaus vind je bij RICK

15-12-2015
Categorie: In het onderwijs, Muziek, RICK

Zeker weten dat je nog nooit zulke stralende kinderogen hebt gezien als ze dit uitpakken! Je verrast de kinderen met een van deze vier cursussen:

Muziek op Schoot, 12 lessen voor € 78,-

Voor de kleintjes van 1 tot 4 jaar. Baby’s en peuter kunnen immers enorm genieten van muziek. En wat is er leuker dan samen zingen of naar liedjes luisteren? Tijdens Muziek op Schoot gaan jullie ook samen liedjes zingen, maar er wordt nog veel meer gedaan: gedanst, geluisterd naar geluiden en muziek, er worden spelletjes gespeeld en jullie gaan zelf muziek maken op eenvoudige instrumenten. Dolle pret gegarandeerd.

Kleuterdans, 10 lessen voor € 85,-

Voor kleine ballerina’s en ballerino’s in spe. Kinderen van 4 tot 6 jaar maken op speelse wijze kennis met de bewegingsmogelijkheden van hun lichaam. Tijdens de cursus wordt ingespeeld op de belevingswereld van de kinderen en op die manier worden muzikaliteit en het ruimte- en vormgevoel ontwikkeld.

Pianoles, 10 lessen voor € 85,-

Hoe leuk is het om je (klein)kind enthousiast te maken voor muziek met deze snuffelcursus pianoles? En na 10 lessen kan er al een mini-thuisconcert worden georganiseerd.

Gitaarles, 10 lessen voor € 85,-

Van klassiek tot pop en van jazz tot wereldmuziek, op een gitaar kun je het allemaal spelen. En je kunt al heel jong beginnen, want er zijn ook kleine gitaren. Bij RICK kunnen kinderen vanaf groep 2 al spelenderwijs gitaar leren spelen. Maar ook oudere kids, die wel eens een pogingen zouden willen wagen, kunnen tijdens deze korte cursus van 10 lessen kennis maken met dit mooie instrument.

Ben je enthousiast geworden en wil je één van deze speciale RICK-cadeaubonnen bemachtigen? Kom dan naar de receptie in de Beekstraat; hier wordt het RICK-kerstcadeau van jouw keuze voor je klaargemaakt. Je kunt ook van tevoren even bellen, dan ligt het op tijd voor je klaar!

 

Wat raakt jou?

Ik ben benieuwd waarvan jouw hart sneller gaat kloppen!

 

Vind je cursus