Cultuuragenda verkrijgbaar vanaf woensdag 1 juli
Terug naar Nieuwsoverzicht

Cultuuragenda verkrijgbaar vanaf woensdag 1 juli

25-06-2015
Categorie: Beeldend, Dans, Muziek, RICK, Theater, Visuele media, Zang

Op school zitten, betekent presteren: je moet goede punten halen. Want alleen als je goede punten hebt, ga je over naar de volgende klas. En dat is belangrijk voor ‘later’. Weet je wanneer jij goed kunt leren? Als je ook genoeg ontspanning hebt. En ontspanning kan van alles zijn. Bijvoorbeeld:

Sporten: voetballen, turnen, hockeyen, tennissen, noem maar op. Sporten is niet alleen goed voor je spieren en je conditie, het is ook heel goed voor je hersenen. Als jij sport, dan werken je hersenen beter als je moet leren.

Lekker uit je bol gaan op een instrument: drummen, basgitaar spelen of welk instrument dan ook. Dat is niet alleen hartstikke leuk, je wordt er ook nog slimmer van. EN: als je een instrument speelt, doe je aan cultuur! Had je niet gedacht hè?!

Zelf luisteren naar muziek valt onder het kopje cultuur. Dus ook als je naar Bospop gaat of misschien ben je zelfs wel eens naar Pinkpop geweest…

Ontspanning betekent ook leuke dingen doen, samen met vriend(innet)jes of met je familie; af en toe naar de film of naar het Rijksmuseum in Amsterdam. Ben je wel eens naar een musical geweest in het Circustheater in Den Haag? Dan hap jij dus cultuur in je vrije tijd! En dat is hartstikke leuk, toch? Dus: cultuur is helemaal niet saai! Sterker nog, je kunt er best veel van leren.

Als je nu denkt: “hey, ik wil best nog een beetje meer cultuur snuffelen”, dan hebben wij een tip voor je. Heb je de nieuwe cultuur-schoolagenda al gekregen? Daar staat heel veel in over cultuur en tips waar je naar toe kunt gaan, maar vooral ook heel veel kortingsbonnen op allerlei ‘cultuur-dingen’.

Als je de agenda nog niet hebt, dan kun je die bij ons afhalen, GRATIS voor alle ‘jongere cultuurliefhebbers’.

Dus kom langs en scoor die goedkoopste en tegelijk leukste agenda van Nederland!

Vanaf woensdag 1 juli is de agenda verkrijgbaar bij onze balie: Beekstraat 27 te Weert.

Wat raakt jou?

Ik ben benieuwd waarvan jouw hart sneller gaat kloppen!

 

Vind je cursus