Cultureel Lint winnaar Rabobank verbindingsprijs 2014
Terug naar Nieuwsoverzicht

Cultureel Lint winnaar Rabobank verbindingsprijs 2014

14-10-2014
Categorie: Beeldend, Dans, Muziek, RICK, Theater, Visuele media, Zang

Als coöperatieve bank kent de Rabobank als geen ander de kracht van samenwerken. Daarom kent Rabobank Weerterland en Cranendonck een prijs toe aan bedrijven en partijen die op een bijzondere manier samenwerken: de Rabobank Verbindingsprijs. Tijdens een feestelijke bijeenkomst afgelopen vrijdag in het Munttheater werden de prijswinnaars bekend gemaakt. Natuurlijk is Rick als partner van het Cultureel Lint zeer vereerd met deze bijzondere prijs.

Cultureel Lint is een samenwerking tussen het Munttheater, Rick, Muziekcentrum de Bosuil en Bibliocenter. Het doel: een gezamenlijke opening organiseren van het nieuwe, culturele seizoen in Weert. Het Culturele Lint is een bewezen formule waarin wordt samengewerkt door mensen die gepassioneerd zijn. Verbindingen houden niet op bij de eigen organisatie maar raken meerdere partijen uit Weert. Samen profiteren deze van het Culturele Lint. Het is een toonaangevend event geworden voor de stad Weert. Het Cultureel Lint is een inspirerend en sprankelend voorbeeld van de kracht van samenwerking.

De partners van het Cultureel Lint zijn allen bijzonder trots dat ze in de prijzen zijn gevallen en  het dan ook als een blijk van waardering.

De reactie van Marja Lacroix van het Munttheater spreekt voor zich:

'Hoera, we hebben net de Rabobank Verbindingsprijs gewonnen. Een prachtig bronzen beeldje van kunstenaar Renier Vaessen geschonken door de Rabobank en een prachtig juryrapport geven een impuls voor de organisatie van het Cultureel Lint volgend jaar op 20 september. We danken alle medewerkers, vrijwilligers en deelnemers, sponsoren en subsidiënten.'

 

 

Wat raakt jou?

Ik ben benieuwd waarvan jouw hart sneller gaat kloppen!

 

Vind je cursus