Bandlessen bij Rick's Rockplein
Terug naar Nieuwsoverzicht

Bandlessen bij Rick's Rockplein

03-02-2015
Categorie: RICK

Als je basgitaar, gitaar, keyboard, drums speelt dan is meestal toch wel je grote wens dat je een keer in een band gaat spelen.

Bij Rick's Rockplein.nl krijg je hier al heel snel de mogelijkheid voor! In plaats van elke week een individuele les krijg je nl. elke maand 1x bandles en op het einde van het schooljaar volgt er dan natuurlijk een stoere presentatie op het podium.

Media Music

Eén van de nieuwere cursussen bij Rick's Rockplein.nl heet MediaMusic. Dit is een creatieve cursus gericht op het mixen, remixen, componeren en ontwerpen van muziek en geluid. Hierbij wordt o.a. gebruik gemaakt van computers, iPads, mengtafels, microfoons en studiotechniek.

Denk bijvoorbeeld aan:

• een eigen song componeren en opnemen met de computer

• een dance-productie / remix maken

• het maken van een voice-over

  • een reclame jingle voorzien van geluidseffecten en achtergrondmuziekeen popgroep opnemenhet mixen van een band

Je werkt onder andere met de computerprogramma’s Cubase en FL studio en met diverse studio hardware als mengtafels, effectprocessors en externe geluidskaarten.

Je kunt zonder enige voorkennis van muziek starten met deze cursus.

Muziekles volgen is duur...

Dat hoor je wel eens, in de de volksmond en er wordt dan soms een alternatief gezocht bij iemand die aardig een instrument beheerst maar helaas niet gestudeerd heeft om les te geven en dan kan er zomaar van alles mis gaan!. Bij Rick's Rockplein.nl is dat even helemaal anders! Je krijgt les van geschoolde docenten met ruime podium ervaring én zeer betaalbaar! Voor slechts €27,10 per maand krijg je 3 lessen van 15 minuten en 45 minuten bandles! En last but not least: je gaat aan de slag met muziek die jij leuk vindt en waarbij noten lezen geen must is, dat is ons uitgangspunt.

Gratis proefles

Weet je nog niet of je muziekmaken wel leuk vindt of kun je niet kiezen welk instrument je wil bespelen, maak dan een afspraak met één van de docenten van Rick's Rockplein.nl en je krijgt een gratis proefles. De afspraak kun je heel eenvoudig maken door een mail te sturen naarmailto:info@rockplein.nl . In de mail graag even vermelden voor welk instrument je graag een proefles wil ontvangen. De docent neemt dan zo snel mogelijk contact met je op!

Wat raakt jou?

Ik ben benieuwd waarvan jouw hart sneller gaat kloppen!

 

Vind je cursus