RICK's Agenda
RCC bij Muziek onder de toren
Terug naar Terug

RCC bij Muziek onder de toren

1 april 2023, 15:15
Categorie: Muziek

Op zaterdag 1 april blaast RICK’s Clarinet Choir het nieuwe seizoen van Muziek onder de Toren in: van 15.15 tot 16.45 uur kunt u genieten van twee optredens op het podium op het Raadhuisplein 6 in Panningen.

Gratis genieten van muziek terwijl u winkelt, door het centrum wandelt of geniet van een drankje of een hapje op een terrasje op het gezellige plein!

Er wordt muziek gespeeld van meerdere continenten en de concerten zijn geschikt voor alle leeftijden. Stukken die gespeeld zullen worden zijn onder andere America (uit The Westside Story) van de wereldberoemde Amerikaanse componist en dirigent Leonard Bernstein, Libertango van de welbekende Argentijnse bandeonist en componist Astor Piazzolla en Talos van de jonge Italiaanse componist en klarinettist Matteo dal Maso.

Muziek onder de Toren

Van april tot september organiseert de werkgroep Cultuur in Hartje Peel en Maas traditiegetrouw elke zaterdag­middag muziekoptredens in het kader van Muziek onder de Toren op het Raadhuisplein in Panningen. Ieder jaar is er een heel afwisselend programma en treden er op één middag twee verschillende groepen op. Bij slecht weer kunnen optredens worden afgelast.